Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdravljam PRIVREDNU BANKU ZAGREB. Posebne cestitke na ponudi usluge PBZInvestor. Prvo sam mislio da isti ne radi jer se trguje dionicama HT-a pa je guzva , a sada mislim da ste totalni idio……… Nijedan zivi nalog ne mogu dati preko PBZInvestora…kupi,prodaj,izmjeni ili bilo sto drugo……Svaka cast…zali Boze 10 kuna mjesecno. Samo ne znam kako je moguca tolika doza neodgovornosti. Kako mozete nesto nuditi a da to uopce nije ispravno???? Hocete spacek iz 1970???? Izvrstan je i jeftin za vas…Nije u voznom stanju ali sta ima veze…cijena prava sitnica…10 kn mjesecno

[color=black][i]Nisam ekonomista....molim pomoć.[/i][/color]

febo: ” mc2: ” febo: ” Dow u plusu, Nasdaq i Nikei isto…mozda i Crobex danas krene.[smiley2] ” zaboravio si spomenuti europu[smiley11] ” pa koliko znam europa je u istoj vremenskoj zoni a sad,bas, da postam podatke od jucer, nema smisla ionako su objavljeni u svim danasnjim medijima. ” kako smo osjetljivi[smiley1]

ma nisam, to ti se cini zbog frizure…[smiley2]
bok.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

danas bas dosadno.. nista ne skace, nista ne pada..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

danas bas dosadno.. nista ne skace, nista ne pada..

Kak ne? Vidi CRAL [smiley1]

ja sam prizeman tip.. to je previsoko za mene..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Veterin totalno nezapažena i van fokusa, a 1. dan joj je………..

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja sam prizeman tip.. to je previsoko za mene..

Ne brinite kolega. Sve sto leti mora i sletiti [smiley2]

Veterin totalno nezapažena i van fokusa, a 1. dan joj je………..

[smiley2]

Kako nezapažena a najveći promet na njoj. Ili je cijena “slaba”, jesi to mislio?

No respect

luki007: ” Veterin totalno nezapažena i van fokusa, a 1. dan joj je……….. [smiley2] ” Kako nezapažena a najveći promet na njoj. Ili je cijena “slaba”, jesi to mislio?

pusti ga, druka
[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Veterina tone polako ali sigurno, hoće li ovo biti fijasko od IPO-a čini mi se.!!!

[smiley2]

Ili je cijena “slaba”, jesi to mislio?

Da, upravo to….p 120, k 118
Ako nastavi ovim tempom ne gine joj 100 kn
[smiley3]

Pozdravljam PRIVREDNU BANKU ZAGREB. Posebne cestitke na ponudi usluge PBZInvestor. Prvo sam mislio da isti ne radi jer se trguje dionicama HT-a pa je guzva , a sada mislim da ste totalni idio……… Nijedan zivi nalog ne mogu dati preko PBZInvestora…kupi,prodaj,izmjeni ili bilo sto drugo……Svaka cast…zali Boze 10 kuna mjesecno. Samo ne znam kako je moguca tolika doza neodgovornosti. Kako mozete nesto nuditi a da to uopce nije ispravno???? Hocete spacek iz 1970???? Izvrstan je i jeftin za vas…Nije u voznom stanju ali sta ima veze…cijena prava sitnica…10 kn mjesecno

10 kuna godišnje:)

Cookie Monster

New Report

Close