Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..zamislite cijene dionica prije izbora…..slijedi Božić i novogodišnja potrošnja….zatim skijanja…itd…
ja baš nisam optimistična.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

MOLIJO BI NEKOGA DA MI POMOGNE KAKO DA PRATIM UZIVO TRGOVANJE NA ZSE POSTO SAM TEK POCEO NA ZSE

MOLIJO BI NEKOGA DA MI POMOGNE KAKO DA PRATIM UZIVO TRGOVANJE NA ZSE POSTO SAM TEK POCEO NA ZSE

Uzivo nikako ako nemas atm i mostic ili pak investora ili neku varijaciju, a sa 15 minutnim zakašnjenjem na poslovnom, limunu … ili nečem sličnom

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Uživo možeš samo preko mosticha a sa zakašnjenjen od 15 minuta na limun.hr

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

KAKAV JE OVAJ PBZ INVESTITOR

Ja isprobavam PbzInvestor već par dana i nikako pratiti uživo kretanje cijene… Kada zadam dionicu u onaj monitor sa strane, nebi ga otvorio da si pita. MOŽDA NEGDJE GRIJEŠIM???

a da pises malim slovima,velika su kad galamis [smiley5]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

PBZ investor pokazuje cijene za prvih pet na kupnji i na prodaji. Nema informacije o ukupnom broju dionica koje se nalaze na kupnji i prodaji.
Više o tome pogledaj na stranicama http://www.pbz.hr. Tamo su: brošura, korisničke upute i opći uvjeti. Proučiš li izglede ekrana u korisničkim uputama dobit ćeš ti bolji uvid i više informacija želiš li PBZ Investor ili ne.

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Ja isprobavam PbzInvestor već par dana i nikako pratiti uživo kretanje cijene… Kada zadam dionicu u onaj monitor sa strane, nebi ga otvorio da si pita. MOŽDA NEGDJE GRIJEŠIM???

Sigurno negdje griješiš. Meni radi OK. A da pročitaš upustva možda ti pomogne.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

jomiii: ” KAKAV JE OVAJ PBZ INVESTITOR ” a da pises malim slovima,velika su kad galamis [smiley5]

Mogu ti reči da si me nasmijo do suza.[smiley11][smiley11][smiley1]

Deba: ”
Ja isprobavam PbzInvestor već par dana i nikako pratiti uživo kretanje
cijene… Kada zadam dionicu u onaj monitor sa strane, nebi ga otvorio
da si pita. MOŽDA NEGDJE GRIJEŠIM??? ”
Sigurno negdje griješiš. Meni radi OK. A da pročitaš upustva možda ti
pomogne.

Upravo skidam brošuru pa ću si nekako valjda pomoći…
Našao sam uputstvo za preregistraciju dionica sa jedne kuće na drugu, što me isto kopkalo.
Hvala

jomiii:

PBZ investor pokazuje cijene za prvih pet na kupnji i na prodaji. Nema informacije o ukupnom broju dionica koje se nalaze na kupnji i prodaji.
Više o tome pogledaj na stranicama http://www.pbz.hr. Tamo su: brošura, korisničke upute i opći uvjeti. Proučiš li izglede ekrana u korisničkim uputama dobit ćeš ti bolji uvid i više informacija želiš li PBZ Investor ili ne.

Toliko da znaš, ni na atm-u nemaš ukupnu količinu dionica( VSE mostić).

New Report

Close