Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

falco: ” 770,00 761 14:01:51 770,00 326 14:01:46 770,00 674 14:01:46 770,00 826 14:01:42″ da, prošle dogovorene transakcije. oni po najjeftinijoj cijeni danas pokupe tolike količine, a mi siromašci nek hvatamo naše sitnice po većim cijenama. malo zna biti frustrirajuće [smiley7] no, ove transakcije su lijepa stvar [smiley11]

glavno pitanje je dokle će kupovati i do koje razine …

I love the Smell of Profits in the Morning

Opasno velika količina prošla na VART [smiley2]
nadam se da je to indikativno i da će cijena uskoro na zasluženu razinu nakon Q3.

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Ima neke potpore na kupnji nakon gableca.

No respect

glavno pitanje je dokle će kupovati i do koje razine …

nisam shvatio. očekuješ još niže cijene?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

fazan: ” glavno pitanje je dokle će kupovati i do koje razine …” nisam shvatio. očekuješ još niže cijene?

ne, glasno razmišljam … po TA probijene su neke značajnije linije … smrdi mi na 750,00 ali nisam 100% siguran …

već 2 sata razmišljma da li da se stavim na 770,00 …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ima neke potpore na kupnji nakon gableca.

Vraćamo se i to ubrzano, prema gore!
Iz -1,1 na -0,70 za 5 minuta. Bježte s prodaje![smiley2][smiley2][smiley2]

ovdje se fino mijenja odnos k/p
bit će dokupa[smiley11]

hate red

Au potop na KOEI netko se iskrcao, a nema potpore na kupnji. Čak se vide i jadni nalozi na 1205 kn.[smiley16]

febo: ” Crobex od jutarnjih 0,8% skoro stigao na -1,00%. -0,97% last. ” blue chip, zadnji iz korekcije, prvi u korekciju?

ne vec Last In, First Out[smiley1]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Duser: ” febo: ” Crobex od jutarnjih 0,8% skoro stigao na -1,00%. -0,97% last. ” blue chip, zadnji iz korekcije, prvi u korekciju? ” ne vec Last In, First Out[smiley1]

FIFO rulez, a ni FEFO nije loš[smiley1]
šalu na stranu Crobex možda i u plusu danas ili bar oko nule kako je krenulo

Heaven or Las Vegas

danas tnpl cca + – 500,00 kn.
ovakvi rasponi cijena ne znam jesu li ikada bili na na ovoj dionici

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

danas tnpl cca + – 500,00 kn. ovakvi rasponi cijena ne znam jesu li ikada bili na na ovoj dionici

eh, da si mi to jučer javio…[smiley10]

hate red

New Report

Close