nathan47:
”
Fedor: ” Po mojoj formuli trziste je precijenjeno 10-15%. ” Zar samo? ja bih prije reko 20-25%, ma zasto sitnicarimo nek bude 30% tja ljudi smo, nismo konobari[smiley2]
”
da, samo koje dionice? ja mislim da su npr. lvcv, fnvc ili arnt podcijenjene. pitaj znanca za tankersku.
Bas te spominje Nathan47.
P O T C J E N J E N A !!!! P.S. Isto su mi danas oči zasuzile kad je pala 2.5%.[smiley2]
Moja isprika svima. Trudim se pisati pravopisno točno, stavljati zareze gdje treba i pisati pravilne zavisno složene rečenice. Sve kako me je moj profesor u gimnaziji naučio.
P O T C J E N J E N A !!!!
P.S. Isto su mi danas oči zasuzile kad je pala 2.5%.[smiley2]
Da Bog da pala i vise prokleta bila
Pozdrav
Btw. probao sam napisati u Winwordu «podcijenjena ili potcijenjena». Podcrtao je «potcijenjena».
Nathane budeš ti skoro pjevao: Kad naša TNPL plovi plovi i novce lovi, na jarbolima stojimo mi !( dioničari )
Nathane budeš ti skoro pjevao: Kad naša TNPL plovi plovi i novce lovi, na jarbolima stojimo mi !( dioničari )
Sve se meni cini da cu ja pjevati kad nasa TNPL tone, tone i zivce cupa, na jarbolima vjesamo se mi (dionicari)
rocky:
”
Napeto u Budimpesti,arapi hoce napasti Papu,napetost izmedju Irana i SAD.Teško da će se burze “zeleniti”!!!
”
Evo danas i Tajvan zajebava, sad nasli radit vojni udar. Google oso dole 5%, a ja vec izabrao opremu za novi M6. [smiley2][smiley2][smiley2]
A ja mislio Tajland[smiley2]
znanac: ” Nathane budeš ti skoro pjevao: Kad naša TNPL plovi plovi i novce lovi, na jarbolima stojimo mi !( dioničari ) ” Sve se meni cini da cu ja pjevati kad nasa TNPL tone, tone i zivce cupa, na jarbolima vjesamo se mi (dionicari)
nije ni cudo sto ne raste kad imaju jarbole na brodovima…
i jedra????[smiley1]
Istra 2002. imala tri, a sada ima 13 hotela s četiri zvjezdice
20.9.2006 7:30:00 | Powered by poslovni.hr
Istarska županija u osam mjeseci ove godine ostvarila je 15,190.948 turističkih noćenja i 2,163.828 posjetitelja, što je jedan posto više nego prošle godine. Za prvih sedam mjeseci povećanje je iznosilo pet posto u odnosu na lani, ali je kišovit kolovoz kao najjači mjesec po posjeti gostiju, sa samo deset sunčanih dana, istopio prethodni rezultat. Financijski rezultati bit će povoljniji, rečeno je na sjednici Poglavarstva Istarske županije. Još …
ETO KAMO TREBA ULAGATI !!! [smiley1]
molim one iskusnije za mišljenje. da li se danas može očekivati pozitiva indexa? mislim, ipak je danas sunčano vani.