Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Da li je na atm bila vidljiva blokada na MBTN jer transakcija je bila po 305,46 kn, točno koliko je bio limit za danas. A trgovanje nije stalo. Baš me zanima. Hvala!
Evo jazovke na INGRI, ako tineko proda po 56500, to je povoljno
Oni tankih živaca popustili…. Nadam se da će ih biti još[smiley1]
Dođite i hurdite....
Tony C.: ” Bok skvadro ima sta novo i povoljno a da nije Croatia Airlines???? [smiley1] ” Zdenka,uvijek jeftina i domaća…
JOS DA IMA TRAKICU ISLA BI KO LUDA
[smiley9]
opa HT last minute transakcijama u lagani plus 399,00 kn[smiley2]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
opa HT last minute transakcijama u lagani plus 399,00 kn[smiley2]
398
Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."
Tony C.: ” Bok skvadro ima sta novo i povoljno a da nije Croatia Airlines???? [smiley1] ” Zdenka,uvijek jeftina i domaća…
A pounje PUNT,,,,…..nema veče jeftinoće samo 4.80 kunica za dionicu[smiley2]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
mmstanic: ” Tony C.: ” Bok skvadro ima sta novo i povoljno a da nije Croatia Airlines???? [smiley1] ” Zdenka,uvijek jeftina i domaća… ” A pounje PUNT,,,,…..nema veče jeftinoće samo 4.80 kunica za dionicu[smiley2]
na Pounju bi se dalo zaraditi,ali ozbiljno,revalorizacija je u tijeku..
PS.Nemam dionicu
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
netko brani HT na 399,00 16.546 kom. na prodaji;dok je prvi nalog na kupnji ostao na 398,00 kn 1869 kom;
igre bez granica[smiley2]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
netko brani HT na 399,00 16.546 kom. na prodaji;dok je prvi nalog na kupnji ostao na 398,00 kn 1869 kom; igre bez granica[smiley2]
Mogla bi obrana popušiti…[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Htio bi lupit po asku ULPL, ali abacus ne radi [smiley10]
Evo naravno, nisam se mogo logirat i ode …… ako se ovo ne rijesi uskoro s brokerskim kucama moramo reagirat, ne mogu se 6 mjeseci izvlacit na HT