Vidim opet neki sanjaju o korekciji. Samo naprijed, i ja sam dizao zaradu od 30-50 % dok sam bio početnik. A za par mjeseci otišlo gore 300-500 %. Bez mene.
Nego zna li netko da li se može podići kredit za stan a da se u zalog daju dionice, npr. u PBZ-u? Ima li posebna tema za to?
Ako netko zna, u što ulaže Hrvatski mirovinski fond i preko koga ulaže?
hvala
Vidim opet neki sanjaju o korekciji. Samo naprijed, i ja sam dizao zaradu od 30-50 % dok sam bio početnik. A za par mjeseci otišlo gore 300-500 %. Bez mene. Nego zna li netko da li se može podići kredit za stan a da se u zalog daju dionice, npr. u PBZ-u? Ima li posebna tema za to?
ma ne sanjam o korekciji, samo izvjestavam, mozda nekog i to zanima.ako si ostvario zaradu od 500 % svaka cast. ja nemam zivaca za to.znas ono, zarada nije zarada dok ju ne realiziras, kad mi portfolio skoci 70% u ultrakratkom roku svrbe me prsti,morat cu upisati tecaj meditacije.[smiley2]
mlatnes jednog erdingera tamnog ohladenog na 4*c i nemoras na meditaciju
mlatnes jednog erdingera tamnog ohladenog na 4*c i nemoras na meditaciju
mlatnem ja i vise od jednog[smiley2]
Igleda da se IPKK pokrenuo nakon što sam se ovdje požalio na njega [smiley1]
IGH 20 milja s prosjekom 13200 [smiley1][smiley1]
Moram ovdje još jednom zamoliti staru mrcinu KOEI da se pokrene [smiley1]
Ja očekujem da tržište poraste kad mi iskusniji počnemo prodavati HT a to ne bude prije 450 kn. Tada za tu lovu kupujemo druge dionice. Znači očekujem porast tržišta a ne pad, kao neki što su ovih dana prodavali pa sad drukaju za dolje. Kupovat će oni sad skuplje kao i ovi što su prodavali ostale dionice da bi kupili HT a sad se vraćaju na 50% skuplje cijene i nabijaju glavom o zid.
I još nešto. Još uvijek ima više od 50% dionica kojima je cijena manja nego prije godinu dana. Što je sa hotelijerima, nakim bankama, Beljem..itd?
Tko je podigao Crobex? Brodari, luke, građevinci i poneki zalutali Viro i sl. Što s ostalima granama? Tržište tek treba rasti a ovi spomenuti što su otišli u nebo nek se malo skorigiraju. Osim DLKV koji je najmanje od rastao od građevinaca u ovoj godini.
I još nešto. Još uvijek ima više od 50% dionica kojima je cijena manja nego prije godinu dana. Što je sa hotelijerima, nakim bankama, Beljem..itd? Tko je podigao Crobex? Brodari, luke, građevinci i poneki zalutali Viro i sl. Što s ostalima granama? Tržište tek treba rasti a ovi spomenuti što su otišli u nebo nek se malo skorigiraju. Osim DLKV koji je najmanje od rastao od građevinaca u ovoj godini.
Tenkista, HDEL, IGH, VDKT će i dalje gore, ne moras drukat protiv drugih građevinaca ako imas samo DLKV
[smiley1]