Stavio nalog na 1.generaciji prije točno 17 minuta.Dok to ode do Londona,a onda nazad..biće valjda…
biće…[smiley2]
pa kad si svima rekao, plavi.. ja sam pokusavao s malim nalozim al sve neki siledzije nece pustiti ni 10 komada ispred sebe, reko ko vas …oso gdje su ljudi finiji[smiley2]
slažem se sa mišljenjem da cemo danas vidjet vrhove najlikvidnijih dionica.[smiley7]
pa kad si svima rekao, plavi.. ja sam pokusavao s malim nalozim al sve neki siledzije nece pustiti ni 10 komada ispred sebe, reko ko vas …oso gdje su ljudi finiji[smiley2]
Molim bez vrijeđanja kupaca dionice TOZ-R-A.
[smiley2]
Evo, danas smo vidjeli vrhove cijena najlikvidnijih dionica.
Evo jos jedan krivi navod kolege Mreicha[smiley1]
A gdje je zapelo sa odobravanjima danas? [smiley10]
Vidim da stoje postovi više od sat i pol.
A gdje je zapelo sa odobravanjima danas? [smiley10] Vidim da stoje postovi više od sat i pol.
Pa i moderatori imaju pravo na ručak s tajnicama i na slatko poslije ručka [smiley11].
Etto, danas se odužilo.
SLK:
”
A gdje je zapelo sa odobravanjima danas? [smiley10] Vidim da stoje postovi više od sat i pol.”
Pa i moderatori imaju pravo na ručak s tajnicama i na slatko poslije ručka [smiley11].
Etto, danas se odužilo.
… [smiley11]
Pokušaj štopanja rasta cijene ATPL………..u jednom danu povećan broj naloga na prodaju za 1000 kom, te je sada omjer k, p 3:1
Da mi je znat kak će zaustavit rast BDI indexa !?
[smiley1][smiley2]