Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam tek sad vidio da je danas bilo preko 240 milijuna kuna prometa s dionicama.Ovo je Bull nad bullovima!
Jedan mi je frend rekao da sam papak što ne ulažem u crnu goru.Rekao sam “prvo narod poznat po lijenosti,drugo graniči s Kosovom”,rokne im index dok kažeš ČAKIJA!

Novac je kisik burze!

A jesem mu misa, na sto su spali ti ameri. Da kokosare firme po Srbiji. Mozda i Hrvatsku napadnu, nebili jeftino kupili ove hrvatske bisere od firmi… A 14 dana rata u Iraku ih dodje ko trzisna kapitalizacija svih hrvatskih firmi.

Aaaaaa kume kako si malo bezobrazan prema meni… A zašto Ameri imaju u Srbiji tvornicu čelika,koja kad se malo povežu konci povezana vrlo blizu Bushu i njegovoj rodbini? Malo se bavimo teorijama zavjera..[smiley4] Barem sam te knjige pročitao..nešto

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Aaaaaa kume kako si malo bezobrazan prema meni… A zašto Ameri imaju u Srbiji tvornicu čelika,koja kad se malo povežu konci povezana vrlo blizu Bushu i njegovoj rodbini? Malo se bavimo teorijama zavjera..[smiley4] Barem sam te knjige pročitao..nešto

Ispricavam se kolega, zaboravih stavit smajlica… Nije mi bila namjera. Evo pokrio sam se usima -> [smiley16]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

@rocky

jedino je šteta što dolar stalno pada? – komentar sig-a[smiley2]

Heaven or Las Vegas

mmstanic: ” … Aaaaaa kume kako si malo bezobrazan prema meni… A zašto Ameri imaju u Srbiji tvornicu čelika,koja kad se malo povežu konci povezana vrlo blizu Bushu i njegovoj rodbini? Malo se bavimo teorijama zavjera..[smiley4] Barem sam te knjige pročitao..nešto ” Ispricavam se kolega, zaboravih stavit smajlica… Nije mi bila namjera. Evo pokrio sam se usima -> [smiley16]

Šalim se,uglavnom radi se o Smederevskoj željezari u vlasništvu US steela koji baš i nije mala kompanija..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

To je zato sto su bogatasi zapravo kokosari. [smiley1] Jesi vidio Maminja? Mlatis milione od transfera na crno (no income tax, no VAT) i onda torbaris HT od sirotinje.

@rocky

Vidjet ćeš što će biti s dolarom kad se maknu republikanci s vlasti u SAD-u i dođu demokrati!!!![smiley7]

Novac je kisik burze!

@rocky

Sad mi je palo na pamet, kad si spomenuo taj dolar, a malo je prekasno da sada razmislim , pa molim odgovor, ako tvrtka kupuje sirovinu izraženu u dolarima , a dolar stalno pada, da li je to dobro za tvrtku ili loše?
Eh ne rade mi više klikeri..
[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

mmstanic: ” … Aaaaaa kume kako si malo bezobrazan prema meni… A zašto Ameri imaju u Srbiji tvornicu čelika,koja kad se malo povežu konci povezana vrlo blizu Bushu i njegovoj rodbini? Malo se bavimo teorijama zavjera..[smiley4] Barem sam te knjige pročitao..nešto ” To je zato sto su bogatasi zapravo kokosari. [smiley1] Jesi vidio Maminja? Mlatis milione od transfera na crno (no income tax, no VAT) i onda torbaris HT od sirotinje.

Kostolany je rekao da 90% ljudi koji znaju stvarati novac ne znaju u njemu i uživati…tako je i kod nas. Zamisli turbo milijunaši imaju jahte i ljetuju na Hvaru,pa tamo su mogli poći i kaićem. Pola njih nije izišlo van države,da im ne bi netko ukrao novce ili pozicije..

nije Kostolany to rekao nego je rekao da 90% ljudi gubi novce na burzi a samo 10% ostvaruje veće dobitke![smiley8]

Novac je kisik burze!

Meni se čini da je to dobro .. jer je ulazna cijena sirovine manja .. naravno ako prodaješ gotove proizvode u drugoj valuti u odnosu na koju dolar pada …

Sad mi je palo na pamet, kad si spomenuo taj dolar, a malo je prekasno da sada razmislim , pa molim odgovor, ako tvrtka kupuje sirovinu izraženu u dolarima , a dolar stalno pada, da li je to dobro za tvrtku ili loše?
Eh ne rade mi više klikeri..
[smiley6]

Naravno da je dobro za tu tvrtku. Medjutim, cijene sirovina u dolarima raste, pa u principu nadoknadi tu razliku.

New Report

Close