Jesu li se kolege, koji su prodavali prije mjesec dana radi HT-a, zbrojili?
Koliko su u plusu, a koliko su mogli biti da nisu onda jeftino prodavali?
U redu je razmišljanje, ali mislim da rat ne treba nikome. I ne vjerujem u tu opciju apsolutno, i sve je u službi kapitala i on će reći zadnju.
U redu je razmišljanje, ali mislim da rat ne treba nikome. I ne vjerujem u tu opciju apsolutno, i sve je u službi kapitala i on će reći zadnju.
Niti ja ne vjerujem u rat / niti ga želim, ali da će biti iskrica biti će.
A kaj se to ima srediti? Sad je prilika za dokup, ali ne ovih dionica o kojima se puno piše.
Tako sam i ja ponekad razmisljao i tu se uglavnom nisam usrećio. ATPL i INGR su među najposjećenijim temama, pa rastu kao mutave i to s razlogom
Evo nafta danas 86$, ako još Turci napadnu Kurde na sjeveru Iraka mogla bi otići na 100$. Možda ekipu ponese pa INU poguraju opet preko 3000 kuna.
Kako će se Ameri postaviti glede inflacije i kamatnih stopa ptice znaju, previše nepoznanica a mi se lijepo zahuktali… Zanimljiva vremena [smiley2]
I meni je drago što rastu, pa će ljudi vidjeti da je i nešto drugo puno zaostalo za njima.[smiley2]
I meni je drago što rastu, pa će ljudi vidjeti da je i nešto drugo puno zaostalo za njima.[smiley2]
Sigurno si mislio na DKVS???[smiley2]
valentine: ” Nemoj se ljutiti Plavi, ali malo previše pametuješ. Idemo ovako, dok su domaći fondovi glavni igrači na našem tržištu i na tržištima u regiji nema straha panici, pa čak da nas i izbace iz EU ne vjerujem u veću korekciju, koje nije ni bilo kada Srbija je bila izbačena iz pristupnih pregovora iz razloga što naši kolo vode tu i tamo. A što se rata tiče ne vjerujem u taj ishod, on samo služi za plašenje, kao i što sve služi što se nudi putem medija. Mislim da sam bio jasan.” Vjerovao u rat ili ne, iskrica će sigurno biti. A to sve negativno utječe na ulagačku klimu tamo dolje. Ja samo sebe pokušavam staviti u poziciju jednog ulagača iz Srbije, pa tako razmišljam.
Logika je potpuno u redu.
valentine: ” U redu je razmišljanje, ali mislim da rat ne treba nikome. I ne vjerujem u tu opciju apsolutno, i sve je u službi kapitala i on će reći zadnju.” Niti ja ne vjerujem u rat / niti ga želim, ali da će biti iskrica biti će.
Zašto ne bilo rata? Iskreno ne bi mi bilo drago,ali nije nemoguće,a to što je kapital otišao na istok ništa ne znači…Nemoj nikad zaboraviti da fondovi ne gube padom svoj,nego novac ulagača….Oni mogu više od nas riskirati iz tog razloga..
U SAD-u je isto bilo sve ok,na kraju se ispostavilo da su tornjevi srušeni jer su židovi šortali pozicije.. Zašto ne bi Ameri ili netko drugi malo izazvao panike u Srbiji pa da malo jeftinije kupi neke firmice..
Čisto jedno razmišljanje..[smiley10]
Sve je moguće, samo sam aludirao kako rat ne treba nikome niti to netko treba željeti, a što će kapital reći tako će i biti, kao što si spomenuo za židove i šortanje. To je barem tako jasno.
…
U SAD-u je isto bilo sve ok,na kraju se ispostavilo da su tornjevi srušeni jer su židovi šortali pozicije.. Zašto ne bi Ameri ili netko drugi malo izazvao panike u Srbiji pa da malo jeftinije kupi neke firmice..
Čisto jedno razmišljanje..[smiley10]
A jesem mu misa, na sto su spali ti ameri. Da kokosare firme po Srbiji. Mozda i Hrvatsku napadnu, nebili jeftino kupili ove hrvatske bisere od firmi… A 14 dana rata u Iraku ih dodje ko trzisna kapitalizacija svih hrvatskih firmi.
mreich: ” I meni je drago što rastu, pa će ljudi vidjeti da je i nešto drugo puno zaostalo za njima.[smiley2] ” Sigurno si mislio na DKVS???[smiley2]
Iskreno, najmanje na njega.