Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK – jesi već složio portfelj za korekciju?[smiley2]

Daj reci i mene zanima.

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Kako nas neiskusno krdo sada nosi gore, tako će nas i lijepo ohladit.
Kad krene prva slijedeća korekcija, evo panike i rušenja cijena. [smiley5]

Joj ,joj , pustite nas jos malo da uzivamo , ali moram se sloziti sa Vama [smiley2]

najvrednije stvari u životu su besplatne

SLK – jesi već složio portfelj za korekciju?[smiley2]

Ovaj put, samo je cash opcija, čini mi se.

No, pustimo to zlo nek spava, tek nas je pustila na miru…

No respect

budd: ” SLK – jesi već složio portfelj za korekciju?[smiley2] ” Ovaj put, samo je cash opcija, čini mi se. No, pustimo to zlo nek spava, tek nas je pustila na miru…

Kolega zašto umjesto u keš ne bismo išli u fondove koji uazu na istok pa u njima ima ostali par mjeseci dok se kod nas ne sredi što se srediti ima…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

A kaj se to ima srediti? Sad je prilika za dokup, ali ne ovih dionica o kojima se puno piše.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Vidim ja da mi moramo pod hitno na cevape u Cingac!!!!! [smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Sad će još panika u Srbiji zbog Kosova , približava se dan kada će kosovo proglasiti neovisnost, još će i Srbi k nama na naše tržište.
Što će tamo kod sebe, pa samo što ne eksplodira.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nemoj se ljutiti Plavi, ali malo previše pametuješ.
Idemo ovako, dok su domaći fondovi glavni igrači na našem tržištu i na tržištima u regiji nema straha panici, pa čak da nas i izbace iz EU ne vjerujem u veću korekciju, koje nije ni bilo kada Srbija je bila izbačena iz pristupnih pregovora iz razloga što naši kolo vode tu i tamo. A što se rata tiče ne vjerujem u taj ishod, on samo služi za plašenje, kao i što sve služi što se nudi putem medija.
Mislim da sam bio jasan.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

je, zadnji put kad je bila frka zbog Kosova, dosta love se prelilo u HR, ovog proljeća?

Heaven or Las Vegas

SLK:

Vidim ja da mi moramo pod hitno na cevape u Cingac!!!!! [smiley1][smiley1]

Hehe, ja nisam niti jednu prodao tijekom ove korekcije, i dobro napravio.
A i sad vjerujem u svoj portfelj. No…

Al dajte, stvarno nema potrebe o korekciji. Pa nekidan je tek završila. [smiley15]
A do slijedeće, ko živ ko mrtav.

P.S.: Za ćevape, uvijek spreman! [smiley11]

No respect

Nemoj se ljutiti Plavi, ali malo previše pametuješ.

Ojoj… [smiley16]

No respect

Nemoj se ljutiti Plavi, ali malo previše pametuješ. Idemo ovako, dok su domaći fondovi glavni igrači na našem tržištu i na tržištima u regiji nema straha panici, pa čak da nas i izbace iz EU ne vjerujem u veću korekciju, koje nije ni bilo kada Srbija je bila izbačena iz pristupnih pregovora iz razloga što naši kolo vode tu i tamo. A što se rata tiče ne vjerujem u taj ishod, on samo služi za plašenje, kao i što sve služi što se nudi putem medija. Mislim da sam bio jasan.

Vjerovao u rat ili ne, iskrica će sigurno biti.
A to sve negativno utječe na ulagačku klimu tamo dolje.
Ja samo sebe pokušavam staviti u poziciju jednog ulagača iz Srbije, pa tako razmišljam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close