za neke je bolje da ne mogu do brokera. bojim se da će biti opećenih na jadroplovu danas.
zasto mislis na jdpl?[smiley8][smiley8][smiley8]
imam osjecaj da bi na malo vecem prometu ovaj ADPL poletio…ali za danas bi mogao realno do 260, nije puno ali covjeka veseli.
pogotovo covjeka koji je prije pola godine kupovao po 262 🙁
Već dva sata pokušavam bezupješno zadati nalog, svaka im čast u PG.
Dajte mi molim Vas predložite neku drugu brokersku preko koje se može zadat nalog ,jer nemam više strpljenja s ovima.
TunaSalad:
”
za neke je bolje da ne mogu do brokera. bojim se da će biti opećenih na jadroplovu danas.
”
zasto mislis na jdpl?[smiley8][smiley8][smiley8]
nadam se da neće. veseli me jadroplov i ima razloga za rast, no prodaje ovdje u zadnjih par mjeseci nikad nije nedostajalo i moguće je da će se vratiti i stisnuti cijenu dolje.
Dajte mi molim Vas predložite neku drugu brokersku preko koje se može zadat nalog ,jer nemam više strpljenja s ovima.
Credos, Centarbanka, Pbz. Zatim dugo niktko pa onda ostali.
a kako ja nemam problema? jučer je bilo koma,ali danas radi…
Credos, Centarbanka, Pbz. Zatim dugo niktko pa onda ostali.
Grickaš IPKO? [smiley11]
Ovaj put to radi netko drugi. Meni su samo uvalili malo na bid.
Imam jedno pitanje…
Oko 10:20h sam stavio nalog za prodaju DDJH po 299,xxkn
Trgovanje dionicom nakon blokade je počelo u 11:50 i vidim da je prošlo po cijeni od 300kn a dionice koje sam stavio na prodaju po nižoj cijeni nisu prodane… E sad dali brokerske kuće mogu zadavati naloge za vrijeme trajanja blokade ili ne…[smiley8]
Imam jedno pitanje… Oko 10:20h sam stavio nalog za prodaju DDJH po 299,xxkn Trgovanje dionicom nakon blokade je počelo u 11:50 i vidim da je prošlo po cijeni od 300kn a dionice koje sam stavio na prodaju po nižoj cijeni nisu prodane… E sad dali brokerske kuće mogu zadavati naloge za vrijeme trajanja blokade ili ne…[smiley8]
ne mogu
ne mogu…
stvar je samo u tome koji je broker bio brži za postavljanje naloga nakon odblokiranja…
u ovom slućaju tvoj broker nije stigao staviti nalog na burzu prije nego se obavila trgovina već po 300
ne mogu…
stvar je samo u tome koji je broker bio brži za postavljanje naloga nakon odblokiranja…
u ovom slućaju tvoj broker nije stigao staviti nalog na burzu prije nego se obavila trgovina već po 300
Hvala…