galinec izjavio u Život i živo popodne da neće više biti rasta dionica i da je tržište prenapuhano[smiley3]
galinec izjavio u Život i živo popodne da neće više biti rasta dionica i da je tržište prenapuhano[smiley3]
Auuu! Ostalo mi za štrik, idem se objesiti.[smiley1]
Ne znam kak mu nije više neugodno pravit budalu od sebe
Ovisi što se očekuje od toga “rast dionica”. Samo je rekao da neiskusni sudionici na tržištu imaju prevelika očekivanja i da se više neće dogoditi spektakularni porasti cijena od npr. 50%. U tom smislu je prenapuhano. Nadam se samo da je mislio na likvidne dionice, hoću reči one najlikvidnije.
Nadam se da će one manje likvidne i nelikvidne (iako su vjerojatno takve s razlogom ali ne mora biti) ipak nadoknaditi zaostatak za razvikanima.
Znas i sam da se danas badave rade puno gore stvari, a jos kad se rade za lovu…nema sramote[smiley16]
Dosta ga je pogledati da se vidi što znači riječ “prenapuhano”. Kako se samo ne boji da će eksplodirati kod sljedećeg zalogaja?
A u tri p….
Bio na sastanku.
Lova od zabe jos nije sjela a INGRA ode.
Eto Plavi, morat cemo na nesto drugo potrositi
Budimo realni, on samo upozorava kao i ja, samo mi nitko ne vjeruje, a sve to zaato što neiskusni ne znaju za gubtak, hoću reći, lako je vama kupiti i brzo izaći, neki se neće snaći. On nije govorio takvima već manje iskusnima.
Jedino će još rasti Industromontaža koja ima fantastične buduće pokažatelje!
Predlažem da odmah skoči na recimo petaka ( ako Ingra može onoliko )
Eto i to je to![smiley1]
Pravo hrvatsko tržište “ razvijeno “[smiley13]
Budimo realni, on samo upozorava kao i ja, samo mi nitko ne vjeruje, a sve to zaato što neiskusni ne znaju za gubtak, hoću reći, lako je vama kupiti i brzo izaći, neki se neće snaći. On nije govorio takvima već manje iskusnima.
Sve bi to bilo OK da on to isto ne trubi već 3 godine. Od tada je puno dionica naraslo i po 200-300% a on stalno priča jedno te isto. Kad napokon i dođe do pada tržišta onda će on tvrditi da je pogodio. Pa nakon tri godine promašivanja, po zakonu vjerojatnosti kad tad će i pogoditi. A da ima na našem tržištu precijenjenih dionica i napuhanih balona – ima! No ne može se to generalno tvrditi za cijelo tržište kao što to on već godinama radi.
Znaći da nam predstoji jedan poveći rast tržišta.