Sada imamo pola Hrvatske dioničara koji sve znaju.
ATM i MOSTIC ne rade. Forumi ako ga ne pogledaš pola sata pobjegne 10 stranica.
Uglavnom bezvrijedne stvari. Gubljenje vremena da bi pronašao neku konkretnu info.
Gasim komp. i odustajem od iduće pretplate na ATM ili što već bude.
Prodavačica ili ti ga konobar će me ujutro izvjestiti o stanju burze.
Izgleda da je ova burza postala gora k…….. od politike.
cao……………
Veliki promet danas na TNSA!!
1 (jedna) cijela dionica[smiley2]
Koliko je ATM danas “stabilan” dobro je da je i ta jedna prosla [smiley2]
Ja jedini u firmi sa ATM-om bio. A 30% ljudi uzelo pakete.
Njima oči ko lončići u 10:00, ja upalio onaj balončić (blesan) da iskače na svaku transakciju…. naravno da sam morao resetirat komp u 10:01jer se smrzo u roku odmah od stotina iskočenih prozorčića.
Kad smo upalili (uz preziran pogled prema meni “da kojeg vraga sam napravio da se smrzlo baš sad”), ono počelo se rušit. Psuju oni sve po spisku, da kako se to može rušit, da oni ne mogu vidjet, da će tužit, da…
Onda sam ugasio ATM i rastero sve.
Haha, ovako se dugo nisam nasmijao…. odlicno!
Svaka čast na postu sakai,poslije ovako napetog dana ,nakon ovoga smijao sam se do suza.
Žena me pita jesam li poludio,ja joj objašnjavam zbog čega se smijem.
Objašnjavam joj,a ona me pita :a šta je to post,a šta je to transakcija,a što to znači smrzo se kompjuter,kako se to može i što se to srušilo itd.
Morat ću joj sad duojutra objašnjavati.
Sreća što sutra ne radi burza.
ma nije to moj post, ja sam to samo iskopirao SLK-ov post…ovako nesto duhovito i plasticno nisam dugo citao!
SLK majstore!
ne mogu vjerovati. jos uvjek mi nefunkcionira burzovni monitor.
Ja jedini u firmi sa ATM-om bio. A 30% ljudi uzelo pakete.
Njima oči ko lončići u 10:00, ja upalio onaj balončić (blesan) da iskače na svaku transakciju…. naravno da sam morao resetirat komp u 10:01jer se smrzo u roku odmah od stotina iskočenih prozorčića.
Kad smo upalili (uz preziran pogled prema meni “da kojeg vraga sam napravio da se smrzlo baš sad”), ono počelo se rušit. Psuju oni sve po spisku, da kako se to može rušit, da oni ne mogu vidjet, da će tužit, da…
Onda sam ugasio ATM i rastero sve.
Haha, ovako se dugo nisam nasmijao…. odlicno!
ovo je više nego plastično prikaz nas i zakona mase…
da umreš od smijeha.
jedan mudar čovjek, rekao je ovako :
”ma li nas jedan = čovjek
ima li nas dvoje = ljudi
ima li nas više jesmo stoka !”