Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudevit: ” Meni radi isti cijena se čini ustabilila trenutno izmedju 386-389 ali ipak pritisak na kupnju.promet oko 130 miliona.puno nas je mislilo zaraditi 80 posto u jednom danu.Naglasak na puno forumaša,ali ostalih 300000 ne čita forume i zarada od 40 posto je odlična.E sad mene zanima kako i preko koga uspijevaju prodati jer ja ne mogu preko abacusa recimo ništa.Tko je funkcionalan,čudno je da amateri uspijevaju a ovi kao iskusniji ne. ” ne prodaju mali nego fondovi ( a tu je vjerojatno JMPG) stopaju cijenu medjutim, slazem se vama, onoj masi 40% je puno, tako da je moguce da ce neki ici prodavati i tako nam dulje vrijeme ustopati cijenu, ovi neki mali koji su danas prodavali su iskusniji (nemoguce da su pocetnici uspijeli obaviti sve predradnje i onda online zadati naloge[smiley7]) koji ocito imaju svoje racunice (mozda im se hitno zuri uci u neke druge dionice) iako po meni kratkorocno je najbolji HT cijena ce se i sljedecih dana vrtiti oko 400, no s tendencijom ka gore no, mirovinski fondovi su dobili jedva 100 000 dionica, (neki koju tisucu vise, ovisno o broju clanova) sad mene zanima tko ce platiti cca 5-10 milijuna dionica po 450 i vise kuna (jer ipak ogroman dio njih ce cuvati i nece ni htjeti, a ni znati prodati),a konacna cijena bi se trebala kretati oko 550-600 molim da me kolege isprave, mozda sad ja u brzini i pod dojmom “neuspjeha” (ipak sam ocekivao prosjecnu cijenu 430-450 te vrh na 480) krivo percipiram cijelokupnu situaciju

sve si dobro rekao…
isplati se na ovim razinama dokupljivat…a ova masa bit će jednostavno progutana…dobit će svojih 40-50% i bit će zadovoljni,kao i fondovi koji će kupovati na ovim razinama…a kroz koji mjesec ćemo i na razine od 550-600 kuna…
eto…moje viđenje…

kojih 300 000?!?jel znate kolko ih je uspjelo registrirat dionice kod brokera?
ovo fondovi štopaju cijenu…a i zna se zašto…

Ok,slažem se da fondovi štopaju,ali isto tako vjerujem da i malo hrtimice prodaju,ne mislim da ih je 300000 uspjelo ili htjelo registrirati ali i 30000 je dovoljno da napravi priličan pritisak na cijenu.Uostalom vidjet ćemo slijedećih dana.Po mome pritisak će se nastaviti i par tjedana a poslije toga ćemo vidjeti kud će cijena!

Atlantska je na all-time-highu. [smiley2]

Gle to se prati još nešto osim T-HT. [smiley11]

ATH i za DLKV, uz 2 mil prometa.

No respect

lola ribar + 13%[smiley2]…

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kolega, ste zaboravili da je bila na 3400 neki dan? [smiley2]

ATPL svaka cast,jos kad nam danas izađe zeleni BDI[smiley2] [smiley2][smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Fučkaš nogomet! Živjela burza!
Nigdje toliko živosti i emocija koliko danas na burzi i oko nje!
Postovi lete po forumima….nitko živ danas ne radi po firmama…(svi u mojoj firmi preljepljeni na
ekran sa kupnjom i prodajom a tako je i u frimi kod frenda)
Trebali bi možda osnovati nekakvu ligu po brokerima….
Npr. Svi od Abacusa u crvene dresove, prva generacija u plave itd..
i onda da organiziramo navijačke skupine i radimo nered po gradu….[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja jedini u firmi sa ATM-om bio. A 30% ljudi uzelo pakete.

Njima oči ko lončići u 10:00, ja upalio onaj balončić (blesan) da iskače na svaku transakciju…. naravno da sam morao resetirat komp u 10:01jer se smrzo u roku odmah od stotina iskočenih prozorčića.

Kad smo upalili (uz preziran pogled prema meni “da kojeg vraga sam napravio da se smrzlo baš sad”), ono počelo se rušit. Psuju oni sve po spisku, da kako se to može rušit, da oni ne mogu vidjet, da će tužit, da…

Onda sam ugasio ATM i rastero sve.

No respect

nikad zadovoljni..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja jedini u firmi sa ATM-om bio. A 30% ljudi uzelo pakete. Njima oči ko lončići u 10:00, ja upalio onaj balončić (blesan) da iskače na svaku transakciju…. naravno da sam morao resetirat komp u 10:01jer se smrzo u roku odmah od stotina iskočenih prozorčića. Kad smo upalili (uz preziran pogled prema meni “da kojeg vraga sam napravio da se smrzlo baš sad”), ono počelo se rušit. Psuju oni sve po spisku, da kako se to može rušit, da oni ne mogu vidjet, da će tužit, da… Onda sam ugasio ATM i rastero sve.

[smiley2][smiley2] Ja uopće ne gledam ATM… Doduše, probala jesam… pa ništa od toga već su se javljale poruke tipa: “Pogrešno korisničko ime.” Zato sam pogledala par puta “limun” i zaključila da se ne treba nervirati.
U stvari, niti ne mislim danas prodavati pa mi nije niti bitna trenutna cijena (osim što je lijepo vidjeti da ti je vrijednost portfelja narasla). A i striček Polančec javlja svako malo što se događa [smiley1]

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Ja jedini u firmi sa ATM-om bio. A 30% ljudi uzelo pakete.

Njima oči ko lončići u 10:00, ja upalio onaj balončić (blesan) da iskače na svaku transakciju…. naravno da sam morao resetirat komp u 10:01jer se smrzo u roku odmah od stotina iskočenih prozorčića.

Popusih na identican nacin!!!!! [smiley6][smiley6]

skype - ivek1234

New Report

Close