A gdje to ljudi vide transakcije. Na PBZ- Investoru? Ovo mi je zadnji mjesec da imam ATM i mostić. I da kad se probam spojiti piše i ovo što i vama ali piše i da je trgovanje zatvoreno. tTak da sam 15 min mislio da trgovanja opće ni nema. Totalna zbrka. Nikad više 400 kn za atm.
Treba što prije prodati T-HT oko 400 kn. i ući u INU Adris Žitnjak Mlinar koji su debelo podcijenjeni i na njima još zaraditi oko 30 %.
Treba što prije prodati T-HT oko 400 kn. i ući u INU Adris Žitnjak Mlinar koji su debelo podcijenjeni i na njima još zaraditi oko 30 %.
Moje misljenje ja da ce prije ce THT sa 386 na 30% nego gorenavedene dionice.[smiley9]
Meni radi isti cijena se čini ustabilila trenutno izmedju 386-389 ali ipak pritisak na kupnju.promet oko 130 miliona.puno nas je mislilo zaraditi 80 posto u jednom danu.Naglasak na puno forumaša,ali ostalih 300000 ne čita forume i zarada od 40 posto je odlična.E sad mene zanima kako i preko koga uspijevaju prodati jer ja ne mogu preko abacusa recimo ništa.Tko je funkcionalan,čudno je da amateri uspijevaju a ovi kao iskusniji ne.
Danas sam nestrpljivo isčekivao početak trgovanja, ali sad sam se ohladio i pustiti ću HT da odstoji barem preko vikenda. Sad samo gledam kako sve drugo ne ide nikuda i što ću jeftino (do)kupiti … gledam kako se lagano gomila volumen na adpl-u npr.
Na svim temama samo HT[smiley10]
DLKV na 1.500! [smiley2]
Meni radi isti cijena se čini ustabilila trenutno izmedju 386-389 ali ipak pritisak na kupnju.promet oko 130 miliona.puno nas je mislilo zaraditi 80 posto u jednom danu.Naglasak na puno forumaša,ali ostalih 300000 ne čita forume i zarada od 40 posto je odlična.E sad mene zanima kako i preko koga uspijevaju prodati jer ja ne mogu preko abacusa recimo ništa.Tko je funkcionalan,čudno je da amateri uspijevaju a ovi kao iskusniji ne.
kojih 300 000?!?jel znate kolko ih je uspjelo registrirat dionice kod brokera?
ovo fondovi štopaju cijenu…a i zna se zašto…
DLKV-R-A
Kupnja Cijena
3 1.497,01
28 1.497,00
14 1.480,01
127 1.480,00
16 1.460,00
Cijena Prodaja
1.526,00 3
1.549,00 8
1.579,79 9
1.590,00 30
1.599,00 1
Amateri uče, čitaju i ne gube previše vremena po forumu nego ozbiljno shvaćaju posao kojega su se prihvatili
ne prodaju mali nego fondovi ( a tu je vjerojatno JMPG) stopaju cijenu
medjutim, slazem se vama, onoj masi 40% je puno, tako da je moguce da ce neki ici prodavati i tako nam dulje vrijeme ustopati cijenu, ovi neki mali koji su danas prodavali su iskusniji (nemoguce da su pocetnici uspijeli obaviti sve predradnje i onda online zadati naloge[smiley7]) koji ocito imaju svoje racunice (mozda im se hitno zuri uci u neke druge dionice) iako po meni kratkorocno je najbolji HT
cijena ce se i sljedecih dana vrtiti oko 400, no s tendencijom ka gore
no, mirovinski fondovi su dobili jedva 100 000 dionica, (neki koju tisucu vise, ovisno o broju clanova) sad mene zanima tko ce platiti cca 5-10 milijuna dionica po 450 i vise kuna (jer ipak ogroman dio njih ce cuvati i nece ni htjeti, a ni znati prodati),a konacna cijena bi se trebala kretati oko 550-600
molim da me kolege isprave, mozda sad ja u brzini i pod dojmom “neuspjeha” (ipak sam ocekivao prosjecnu cijenu 430-450 te vrh na 480) krivo percipiram cijelokupnu situaciju