…
Sigurno da ce doci; samo im novosti bas ne idu u prilog.
Stiže konkurencija čak 44 male banke
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,10,3,male_banke,92802.jl%5Bsmiley9%5D
Male banke su doduse dosta penalizirane odlukama HNB-a o ogranicenju rasta aktive. Velike banke to ne dira, jel im je aktiva ionako toliko velik da nemogu rast pretjerano. S druge strane, teorija medjveda kaze gdje ima par velikih, ima mjesta i za dosta malih izmedju. Meni se nekako cini da ce kreditna ekspanzija usporit, a prihodi od naknada ce rast u sljedecem periodu. Ne ocekujem spektakularni rast, ali nije da ce propast.
Nemogu vjerovati da nije na mostichu prva kupnja 420 ,prodaja 350 e stvarno ima luzera
Nemogu vjerovati da nije na mostichu prva kupnja 420 ,prodaja 350 e stvarno ima luzera
Uvijek je bilo i uvijek ce biti [smiley2]. Da ih nema ne bi mogli nekad diskontno kupovati i skupo prodavati. Usput, ipak treba biti realan i imati u vidu da ziher 99% novih ulagaca nema ATMpro i ne vide stanje
imam atm preko pg, al se ne vidi ukupan broj na kupnji i prodaji. Ako netko to ima bilo bi super da posta!
Kaj TH-T nije na Mostich?
Pa da li je to moguče?Pa gdje da se prati ak se nema ATM?Hvala
To sto su stavili HT na ATM je jedini pametan potez jer na ATM-u su i tako manje likvidne dionice. Kak nemate ATM? Ak placate Mostich onda si mozete i ATM instalirati jer je i on u cijeni.
Ne može se sad do ZSE. Evo iskomadano da Forum primi. Skidaj brže, snimi, pokreni bilo koji komad.
Kako kolega Alien?
Pa odete na http://www.zse.hr i od tamo skinete i mostich i atm. Naravno, stvar vrijedi ako ste uzeli pretplatu, a koliko sam skuzio posto vam mostich radi onda ocito imate pretplatu. Podrazumijeva se da pricamo o pravom Mostichu a ne nekakvim webmostichima i slicnim stvarima.
p.s. evo kolega SLK dao linkove
Urgirao sam Jutros kod VABE za dozvoli na margin kupovat T-HT, i dozvolili su, samo da znate
( jer inace nije na margin listi ). Nazalost u 9:00 sam dobio abacus, nisam mogu stavit nalog an kupnju,
zatim zvao VABU, kad su dozvolili, pao je abacusu sustav [smiley3] Tuzna prica