Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” SLK: ” Kako je lijepo imati jednu dionicu gdje je mir, spokoj i tišina na forumu. Tu i tamo netko naiđe… LPLH zadnja cijena: 20.09.2007 520,00 04.10.2007 699,99 +34,61% za devet trgovinskih dana, uz značajan porast likvidnosti za tu dionicu.” Da, u blok transakcijama. ” Kakvim blok transakcijama?

200 i više komada, jučer čini mi se i po 500 komada.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ne znam što bih ti rekao.

No respect

Ne znam što bih ti rekao.

Htjedoh se nadovezati na tvoju tvrdnju o povećanoj likvnidnosti. Ne moraš ništa odgovarati, nego samo promisliti o tome.

možeš mu npr reći da nije dobro pročitao o kojem se tickeru radi???
btw ima kakvih promjena na http://www.sda?
opet krivi datum?

Heaven or Las Vegas

SLK:

Ne znam što bih ti rekao.”

Htjedoh se nadovezati na tvoju tvrdnju o povećanoj likvnidnosti. Ne moraš ništa odgovarati, nego samo promisliti o tome.

Danas

No respect

Proteklu godinu

Na Atlasu ludnica; skok preko 4%…trgovina nevjerojatna…cak 1 dionica po 73 kune.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

pa banke su zapostavljene. na PBZu bar trezor nešto radi. no, doći će i njihovih 5 minuta.

Sigurno da ce doci; samo im novosti bas ne idu u prilog.
Stiže konkurencija čak 44 male banke
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,10,3,male_banke,92802.jl%5Bsmiley9%5D

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

ma, ako ovako nastave stagnirati (bankarske dionice) nakon 3Q izvještaja će biti najjeftinije dionice. a povećanja dobiti tipa 50%. pa gdje to ima.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ma, ako ovako nastave stagnirati (bankarske dionice) nakon 3Q izvještaja će biti najjeftinije dionice. a povećanja dobiti tipa 50%. pa gdje to ima.

Nisu baš toliko jeftine. Imale su one lijep rast u prethodnom periodu.

Mislim da trenutno nisu u foksu.

Mogle bi banke imati dobar FI2007, nakon ovih T-HT kredita.

No respect

šta mislite o Hpb dionici? Mislim da je sada cijena ok,a vrte dva tjedna nekih 12 milijardi kn od dionica ht-a.

New Report

Close