19M ali sada se mijenja cijena nabolje. Mozda je ovo kraj prekrcaja. 680kn
idemo 700+[smiley9]
ljudi, ja nemogu do kupnje prodaje na mostiću….[smiley15]
Ma mislim da je svima!
Najbolje ugasiti komp i otici na put, vratiti se sljedeći petak!
ljudi, ja nemogu do kupnje prodaje na mostiću….[smiley15]
A moglo bi sutra i struje nestat….
Danas ima i pada kod nkih dobrih dionica, čini mi se da se neki spremaju sutra u kupnju po diskontu,tj. cijeni 15-20% iznad cijene IPO-a..[smiley2]
A moglo bi sutra i struje nestat….
Imam laptop s dodatnom baterijom i VIP vodafon mobile connect bežičnu karticu za internet tak da mi sutra niko niš nemre.!!!
[smiley2][smiley2][smiley2]
Ovo je koma, ako danas ništa ne funkcionira kako treba kako će tek sutra[smiley3]
A moglo bi sutra i struje nestat…. Imam laptop s dodatnom baterijom i VIP vodafon mobile connect bežičnu karticu za internet tak da mi sutra niko niš nemre.!!! [smiley2][smiley2][smiley2]
Imam ju i ja,uuuuu brzi su za popizdit,Carnet je za njih zakon… Iskušano,Zaar,Zagreb,Varaždin,Split..katastrofa…Ujutrobih dao karticu da nisam potpisao ugovor..
A moglo bi sutra i struje nestat…. Imam laptop s dodatnom baterijom i VIP vodafon mobile connect bežičnu karticu za internet tak da mi sutra niko niš nemre.!!! [smiley2][smiley2][smiley2]
Kupi onda i agregat za ZG-burzu i za brokere
[smiley1]
Imam ju i ja,uuuuu brzi su za popizdit,Carnet je za njih zakon… Iskušano,Zaar,Zagreb,Varaždin,Split..katastrofa…Ujutrobih dao karticu da nisam potpisao ugovor..
To mi je rezervna varijanta ak neko namjerno isključi struju u kvartu zbog THT-a !
Ja kupio od nekog studenta za 200 kn rabljenu karticu, nije mi palo na pamet da bilo kakve ugovore potpisujem!
[smiley2]