Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
broker mi netreba kad imam internet trgovanje. onaj koji misli prodati u petak telefonski mislim da to neće uspjeti.
broker mi netreba kad imam internet trgovanje. onaj koji misli prodati u petak telefonski mislim da to neće uspjeti.
Ti misliš da on-line trade ne može krepati. Može sigurno jerbo je meni moj ABACUS@trade bio van funkcije nekoliko sati. Srušili im se serveri, preopteretio sustav ili što već. Dakle, sretno SVIMA u petak na telefonima i on-line.
Pomoz Bog junaci
Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."
Broker ti treba, makar i za internet trgovanje. Ili si i sam broker? Ne razumijem??[smiley9]
Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!
Ili si ti to vec na OMX-u sa internet trgovanjem???[smiley9][smiley9]
Sve točno imaš na forumu ULPL samo trebaš prelistati par stranica unazad i naći ćeš obavjest o dokapitalizaciji ili kako se već to zove (davno pročitao). U njoj jasno piše da pravo na dionice u dokapitalizaciji imaju postojeći dioničari koji imaju tu dionicu na računu u SDA NA DAN 09.10.2007.g. /quote]
Znači da sutra počinje paljba. Pazite da neko nebi zaspao na bidu.[smiley2]
Hoce li popustiti kocnicar na 650 JDPL? Vrijeme je za novi ATH.[smiley9]
lijepo otvaranje na THNK
di ćeš ljepše… sa 10 500 skinuto sve… prva prodaja 10 699 i to 2 komada…. ozbiljnija prodaja na 11000 i to mršavih 79 komada…… di ste drukeri ! ? ):….
[smiley1][smiley2]
Scio me nihil scire