A čuj, SLK, naletio sam danas i to najvećim dijelom zadnju minutu. Nekad sam ja u plusu dok je Crobex u minusu, tako ti je to. Sve je to lupljeno po bidu, kad se u ponedjeljak udari po asku opet sam na svojem.[smiley1]
Ali evo sve više prelazim u dugoročnog investitora jer da sam to bio prije, već bi bio bogat. A dobro je i zbog Ljube jer kad on udari porez za špekulante ja će već imati dionice u posjedu 4 godine. Sad ih imam u prosjeku oko godinu dana. Treba i na to misliti.[smiley2]
A čuj, SLK, naletio sam danas i to najvećim dijelom zadnju minutu. Nekad sam ja u plusu dok je Crobex u minusu, tako ti je to. Sve je to lupljeno po bidu, kad se u ponedjeljak udari po asku opet sam na svojem.[smiley1]
Ali evo sve više prelazim u dugoročnog investitora jer da sam to bio prije, već bi bio bogat. A dobro je i zbog Ljube jer kad on udari porez za špekulante ja će već imati dionice u posjedu 4 godine. Sad ih imam u prosjeku oko godinu dana. Treba i na to misliti.[smiley2]
Bravo, eto vidiš! Bit će nešto od tebe.
I ja se rijetko poklapam sa Crobexom. Otkad je u korekciji, šijem ga za oko 27% od svibnja. [smiley11]
BTW, ja i danas usprkos DLKV u 1.5% plusu, zahvaljujući LPLH i ponešto ULPL.
Mislim da bi utorak i/ili srijeda mogli biti dobri dani za daytrading (i za ispitivanje mogućnosti PBZ Investora).
sta jos pametno kupiti prije petka?[smiley4]
sve osim T-HT-a [smiley2]
sta jos pametno kupiti prije petka?[smiley4]
baci oko na turistički i bankarski sektor a i neke građevinare …
očito se Tehnika ne da tek tako srušit kako bi neki htjeli…..di ste drukeri ?!!…..[smiley1][smiley2]
očito se Tehnika ne da tek tako srušit kako bi neki htjeli…..di ste drukeri ?!!…..[smiley1][smiley2]
Ne treba se ništa tu rušit.
Samo će past
[smiley2]
ADPL k/p 5682/ 23165…. očemo li…. danas …sutra ili neki drugi dan sasvim svejedno….prodaja do 260 tanka , kojih 400 komada……
Sonniboy: ” očito se Tehnika ne da tek tako srušit kako bi neki htjeli…..di ste drukeri ?!!…..[smiley1][smiley2] ” Ne treba se ništa tu rušit. Samo će past [smiley2]
a …prepozno si se …..drukeru….
[smiley2]