…CROBEX na -0,81% na preko 100mil kn prometa…[smiley10]…nije bas neki dan!
-0,61%, al isti djavo.
meni ovo mirise na laganu korekciju cijena…
sta se vama cini?
kako je lijepo vidjeti i vas dvojicu kako se lijepo pozdravljate…
samo nemojte sada previše tako [smiley2]
a meni je baš zgodno što sam i u PBZ-u i u ADRS-u preko 50% odjednom portfelja, kako mi se samo to desilo (bio sam zapečeni daytrader)
Drago mi je da ste ipak PBZ stavili ispred Adrisa.
Iako Adris sada “ulazi u širi spektar”.
Ali PBZ više obečava, kako god okrenete.
Ma to je sve win-win situacija još kada uzmeš u obzir i PTKM…
To je ista stvar kao kombinacija HPB, SAPN… samo po meni trenutno bolja
ali da… ipak je PBZ ispred ADRS – trenutno… Svima vama zahvaljujem na pisanju na ovom forumu jer da nije bilo vas nikad ne bi ni krenuo u cijelu priču… A sada sam nabavio privatnog učitelja (kolega Plavi nemojte se ljutiti, ako nešto mi zatreba pitati ću i vas) pa dok cijeli ovaj uzlet prodje valjda ću nešto i sam naučiti [smiley4]
Klizanje cijena nafte potaknulo val kupovina dionica
Je li možda došlo do “pregrijavanja” tržišta u Hrvatskoj? Što se može očekivati do kraja godine, daljnji rast ili je vjerojatniji pad?
Je li možda došlo do “pregrijavanja” tržišta u Hrvatskoj? Što se može očekivati do kraja godine, daljnji rast ili je vjerojatniji pad?
Više o tome na temi “Indexi Crobex, Vin…”.
O tom pregrijanom tržištu slušam od brokera zadnjih 7-8 mjeseci, pa vidi što uradiše pojedine dionice. Nikad bolje nisu stajale, a neke su eksplodirale. eško je prognozirati pad tržišta kad se još dosta toga ima za izdogađati kod nas. [smiley2]
Ma i neke kolege su stalno spominjale korekciju, pa nista od toga. Ja mislim da nam i dalje slijedi stabilan rast. Ali umjeren.
Bas mi je zgodna ova igra na FRNK-u sa akumulacijom do 2300, pa di je neka veca riba da vise to rascisti?![smiley5]