Na stranicama Svjetske banke nas hvale, kao i na CNN-u sinoć. Kao, top reformeri i “ease of opening business” (???) Mo’š mislit. Ali evo link na članak i tablicu 10 zemalja, a vi prosudite. U svakom slučaju, dobro je dok nas još hvale…
puh, evo i zabe na 12.000.
CROBEX juriša.
dakle, ak je netko mislio izaći iz dionica, zavrtiti HT pa se vratiti nazad – može, ali … [smiley1]
I ja sam se nažalost nadao povratku poslije HT-a. [smiley6]
Ali nema veze ima još puno dobrih dionica koje još nisu odradile jači rast (bar za sad i nadam se da neće sljedeči tjedan)
puh, evo i zabe na 12.000. CROBEX juriša. dakle, ak je netko mislio izaći iz dionica, zavrtiti HT pa se vratiti nazad – može, ali … [smiley1]
Ipak se vise isplatilo uzimati kredite za HT, jer je cashbilo bolje potrositi za dokup na nedavnoj rasprodaji dionica! [smiley1]
proći će to do ht-a sve a naročito do povrata novca od pretplaćenih paketa, prilika je bila idealna šteta je nisam iskoristi.o[smiley9]
na TNPL se vidi nalog na prodaji na 11.111,11 HK [smiley11]
Sigurno 11 komada.
To je neki saljivdzija sigurno…
Zblokalo Ledu na smiješnom prometu.
Prodaje se ne da.[smiley2]
Ipak se vise isplatilo uzimati kredite za HT, jer je cashbilo bolje potrositi za dokup na nedavnoj rasprodaji dionica! [smiley1]
tako sam ja napravio. za sad ispalo idealno. no, cijela operacija je sad na plla puta. valjda bude i do kraja ok ispala [smiley11]
Danas je dan blokada,kakva priprema za nadolazeći KESH-R-A.
Zblokalo i LVCV[smiley2]