Gle CROBEX, sve bliži 5.000.
Sorry, ovo je odmah i stanje za LEDO…[smiley11]
super24: ” Pa HEP je najmanje kriv zbog rupe.. a izvjesce je apsolutno nebitno, isto kao i za LKRI, i kao sto ce biti nebitno i za HZ i sve ostale stvari od strateskog znacenja za drzavu.. ” Sto ja znam, ako lupi topla zima, evo njih u debelom minusu. Nije bas da zelis prodavat u tom trenutku firmu, pogotovo ako ce kotirat na LSE.
kolega da ne bu privatizacije HEPa tak brzo vidjelo se zadnjih mjeseci iz aviona…nije to problem samo nas u hrvatskoj, niti stare članice EU-a ne žele privatizirati struju…
…
kolega da ne bu privatizacije HEPa tak brzo vidjelo se zadnjih mjeseci iz aviona…nije to problem samo nas u hrvatskoj, niti stare članice EU-a ne žele privatizirati struju…
Da, kad su vidjeli sto se amerikancima desilo kad su pustili uzde sa tog sektora. Jazovka!
Da, kad su vidjeli sto se amerikancima desilo kad su pustili uzde sa tog sektora. Jazovka!
A u daljini, još je odzvanjalo…. enron, enron, enron…
samo komunjare ne žele privatizirati firme [smiley1][smiley1][smiley1]
deimos:
”
”
A u daljini, još je odzvanjalo…. enron, enron, enron…
Ma ne samo to, totalni rasap energetskog sustava, ispadi, redukcije, crni gubitci. Katastrofa.
Ne pratis radnju. Zasto bi vlasnik, tj. drzava, zurila prodat u najgorem momentu? Da li cemo mi kupovat ili necemo, to je nebitno.
Nema tog momenta koji bi bio loš za privatizaciju HEP-a.
Više mi se čini da je razlog taj što je SDP-u jedan od izbornih aduta to što naširoko govori da oni ne misle privatizirat energetiku, šume, vode itd……..tj. da neće biti rasprodaje prirodnih bogatstava u vlasništvu države……
A ovom izjavom Sanader misli izbit taj adut SDP-u iz ruke…………..
samo komunjare ne žele privatizirati firme [smiley1][smiley1][smiley1]
That’s true. Jer se boje da će morat raditi.
TunaSalad:
”
samo komunjare ne žele privatizirati firme [smiley1][smiley1][smiley1]”
That’s true. Jer se boje da će morat raditi.
možda je to i istina, ali ovo moje je zapravo bila ironija upućena svima koji od HDZa očekuju da buju im na burzi dali sve a od SDPja da ne budu, a zapravo su to sve političari koji danas jedno govore, a sutra drugo rade. tak bude i PKDom. uvalili ga budu i jedni i drugi u neko vrijeme, bez obzira što danas pričali.
no, CROBEX 4990,52 … ajmo još malo to nategnut [smiley2]
beholder: ” … kolega da ne bu privatizacije HEPa tak brzo vidjelo se zadnjih mjeseci iz aviona…nije to problem samo nas u hrvatskoj, niti stare članice EU-a ne žele privatizirati struju… ” Da, kad su vidjeli sto se amerikancima desilo kad su pustili uzde sa tog sektora. Jazovka!
ko na mundusu [smiley2]
Ne pratis radnju. Zasto bi vlasnik, tj. drzava, zurila prodat u najgorem momentu? Da li cemo mi kupovat ili necemo, to je nebitno.
Nema tog momenta koji bi bio loš za privatizaciju HEP-a.
Više mi se čini da je razlog taj što je SDP-u jedan od izbornih aduta to što naširoko govori da oni ne misle privatizirat energetiku, šume, vode itd……..tj. da neće biti rasprodaje prirodnih bogatstava u vlasništvu države……
A ovom izjavom Sanader misli izbit taj adut SDP-u iz ruke…………..
ja cu glasati za bilo koga tko odbija privatizirati prirodna bogatstva.. pkd ili ne..