Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra je stvarno dobra ali je i KOEI dobro prati,već 2,700.000 mil kn = 1235 kn.

Danasnji limit je 655,30

luda krava: ” ej , vi na INGRI ste pravi sretnici!!!! SVAKA ČAST !!![smiley7][smiley7][smiley7] ” Znalci kolega, znalci. Ne sretnici. I ne znanci [smiley2]

Mi Ingraši smo navučeni, i glumci u glavnim ulogama.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

..Lijepo je biti navučen na INGRU…[smiley1]

skoro na pola dana a CROBEX +1,22% s prometom od skoro 52 milje.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

skoro na pola dana a CROBEX +1,22% s prometom od skoro 52 milje.

Do pola (radnog) dana, još sat i 20 minuta.

No respect

a je, imaš pravo.

no, dobro se zakurblalo … stvarno se fino dižu cijene prije dolaska novaca iz HTja.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

TunaSalad, pravo zborite, srednja cijena je orijentir ali jedna brokerska kuća koju neću imenovati mi je uredno zakasnila 10tak minuta sa prikazom casha od jedne transakcije s kojim sam mogao dokupiti JDPL po 599. Naravno kad su se udostojili, cijena je vec otisla na 620 🙁 nije neka lova ali me zivcira, jako.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

a je, imaš pravo.

no, dobro se zakurblalo … stvarno se fino dižu cijene prije dolaska novaca iz HTja.

Pa najbolje da puste fondovi da se par milijardi kuna slije u dionice po diskontu…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

a je, imaš pravo.

Tak i treba. Kud su pušili izlazeći u minusu, sad će svi masno platiti povratak u dionice. Nakon fenomenalnog T-HTja.

Dajte ljudima još IPO, da ja zaradim na neulasku u IPO! [smiley2]

No respect

TunaSalad:

a je, imaš pravo.

Pa najbolje da puste fondovi da se par milijardi kuna slije u dionice po diskontu…

Da, ali budd je dobro primjetio: fondovima se otvorio novi postotak za upis dionica u T-HT. To znači da će ponešto i izlaziti iz dionica, ali i znači da će se malo manje zanimati za kupovinu dionica od građana.

No respect

malo manje zanimati za kupovinu dionica od građana.

Apsolutno netočno!

M i vama 7,5% vi nama cijenu od 500,00 kn pred izbore!

Zna se!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close