Ajme. Netko je uzeo 227 komada po 54 000 INGRE. Preko 12 milja kuna. Može li bolje?[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
ej , vi na INGRI ste pravi sretnici!!!! SVAKA ČAST !!![smiley7][smiley7][smiley7]
Moram priznati da se ovo ne viđa svaki dan. kakav preokret
i sad ti tredaj … stvarno je ovdje umjetnost procjeniti kad van a kad unutra. zato sam ja unutra pa se vozam i gore i dolje. [smiley2]
budd: ” Moram priznati da se ovo ne viđa svaki dan. kakav preokret” i sad ti tredaj … stvarno je ovdje umjetnost procjeniti kad van a kad unutra. zato sam ja unutra pa se vozam i gore i dolje. [smiley2]
Probaš s TA. Možda upali!
[smiley2]
Ove igre na ATPL pocinju zivcirati lagano! sada smo opet na 2.850. Jos jednom svim dionicarima – ne dajte da vas veliki igraci izvozaju!
Probaš s TA. Možda upali!
[smiley2]
Mi rusimo sva pravila u svemu pa tako niti TA nije bas da ovdje pali. Ipak je ovo Balkan. Nego, mislim da ce se u narednim danima/tjednima puno vise zaraditi na ostalim dionicama nego na omrznutom T-comu.
JDPL opet dolje… 🙂 mah, ovo je daytraders nightmare ili dar s neba, ovisi jesu li pogodili 🙂 Ja isto uzivam u voznji, glavno je da je trend pozitivan.
, vi na INGRI ste pravi sretnici!!!! SVAKA ČAST !!![smiley7][smiley7][smiley7]
Ne, nego pravi fundamentalni vjernici
[smiley2]
ej , vi na INGRI ste pravi sretnici!!!! SVAKA ČAST !!![smiley7][smiley7][smiley7]
Znalci kolega, znalci. Ne sretnici. I ne znanci
[smiley2]
Kolega budd, jel i dalje pozivate na povećani oprez sa JDPL, ozbiljno pitam? Prije dva tjedna kad se vrtila između 505-520 ste me isprepadali.
Kako? Pa jdpl vrijedi bar 1000 kn (to smo izračunali). Ali ima unutra igrača koji igraju po nama nepoznatim pravilima (prodaju po manjoj cijeni, kupuju po većoj)
budd, rekli ste nesto o nezalijetanju po asku vec par puta evo i sad se to po ko zna koji put u zadnje vrijeme obistinilo, maloprije je isla po 647 dok je trenutno 599. uvijek se toga sjetim kad dosegne ATH a mene zasvrbi ruka da dokupim;)
Nije mogla ici po 647 jer je to blokada.
budd, rekli ste nesto o nezalijetanju po asku vec par puta evo i sad se to po ko zna koji put u zadnje vrijeme obistinilo, maloprije je isla po 647 dok je trenutno 599. uvijek se toga sjetim kad dosegne ATH a mene zasvrbi ruka da dokupim;)
ne bi bilo loše pratiti srednju cijenu pa se držati oko toga ako se već nadokupljuje. spread je dosta velik pa se mi mali lako zaletimo. npr. trenutna srednja je 593,37.