Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Atm nema transakcije 7 minuta. Evo tek sad. Crobex već 0,53%.

Al se trguje na KOEI!!!!
Jel to konačno ide UP?

pa bogme, na dosta dionica mi se prodaja čini tanka. sad mi izgleda kao da će biti malo jačeg potezanja danas.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Biti će zanimljivo kad nam vrate 2-3 miljarde od ejđtija. [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Evo, 1.100.000 prometa, za 20 minuta[smiley2]

Pessimism Is Your Friend

KOEI već 1,500.000 kn prometa.Ide to a na KODT-P se slaže kupnja…..

Evo, 1.100.000 prometa, za 20 minuta[smiley2]

A prodaje niodkuda, očigledno dioničari Ingre misle da trenutna cijena na tržištu ne opravdava sadašnju vrijednost tvrtke.
Veća prodaja tek na 80 000.
10 komada.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

VIRO,zna li ko zašto paketi po 1280,00 čas idu po kupnji čas po prodaji?Šta se time dobija?[smiley8]

Na HDEL-u je K/P 1048/56 , a u 5 je 144/25 i onda neko proda 4 kom po kupnji . Takvi me izluđuju.

VIRO,zna li ko zašto paketi po 1280,00 čas idu po kupnji čas po prodaji?Šta se time dobija?[smiley8]

provizija? [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Alamo: ” Evo, 1.100.000 prometa, za 20 min[smiley2]” A prodaje niodkuda, očigledno dioničari Ingre misle da trenutna cijena na tržištu ne opravdava sadašnju vrijednost tvrtke. Veća prodaja tek na 80 000. 10kom

Pa nije niko lud da sada prodaje, pa i ovo sada je prenisko.

A slijedeća kupnja na 54.690,00. Sad mi Mostich javio[smiley11]

Pessimism Is Your Friend

opet se gura cijena dole na atpl…

New Report

Close