Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Duser: ” tenkista: ” Što mislite, jesu li si pametni ostavili nešto love da sad dok su svi potrošili za THT piknu nešto jeftino ak će kome biti sila prodati a niko nema love za kupiti. Odustat ću od jednog paketa pa možda meni nešto uleti što će najmanje 50 % porasti do kraja godine. Ali za puni iznos, 38000 a ne nekih 25000kn koliko će me vjerojatno dopasti za taj paket. ” 50% do kraja godine??? uz najveći optimizam, neznam što bi to bilo…daj neki tip[smiley2] ” Predlažem VPIK.

dalekovod, tehnika, viro…

Vupik predlažem i ja. Bilo bi krajnje vrijeme da se oko njega nešto počne događati. Ovo blokiranje me ubija.

Ima dosta dionica koje bi mogle 50% do kraja godine ,ali o njima ćemo pisati poslje THT moraju se prvo pozicije podebljati[smiley2]

SAM PROTIV SVIH

Ima dosta dionica koje bi mogle 50% do kraja godine ,ali o njima ćemo pisati poslje THT moraju se prvo pozicije podebljati[smiley2]

hmmm , da nisu brodari jedni od tih dionica !!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

molim za “savjet” nekoga od iskusnijih sa zse…

da li bi bilo pametnije uplatiti još jedan paket T-HTa ili novac namjenjen toj uplati raspodijeliti na recimo neke druge dvije dionice…ako je vaš savjet ova druga opcija, koje dionice biste mi savjetovali

Dečki, pa valjda svi imamo neki spisak “svojih” dionica. Držite se toga i nećete pogriješiti. Ne počinje investiranje od danas, to je proces koji traje i više godina a naplata dolazi kad tad.
Naravno uvijek treba gledati i tražiti novu dionicu za uvrštenje u portfelj. Ali u tom slučaju kupujte je polako, a ne sve odjednom.
Samim povečanjem ili smanjenjem pojedinih pozicija u portfelju može se puno zaraditi.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Io,

molim za “savjet” nekoga od iskusnijih sa zse… da li bi bilo pametnije uplatiti još jedan paket T-HTa ili novac namjenjen toj uplati raspodijeliti na recimo neke druge dvije dionice…ako je vaš savjet ova druga opcija, koje dionice biste mi savjetovali

zavrti HT, a nakon toga izaberi 2-3 likvidnije i nakon toga čitaj, čitaj, čitaj

Heaven or Las Vegas

Io canto: ” molim za “savjet” nekoga od iskusnijih sa zse… da li bi bilo pametnije uplatiti još jedan paket T-HTa ili novac namjenjen toj uplati raspodijeliti na recimo neke druge dvije dionice…ako je vaš savjet ova druga opcija, koje dionice biste mi savjetovali ” zavrti HT, a nakon toga izaberi 2-3 likvidnije i nakon toga čitaj, čitaj, čitaj

zahvaljujem na brzom odgovoru….čitala sam,čitala sam,čitala sam[smiley2] i dalje ću čitat, samo sam tražila mišljenje, jer sa zse nemam iskustva jer već 18 mjeseci na crnogorskoj burzi

sakai: ” jel to pocelo zavrsno ciscenje na ATPL? molim dobru dusu da posta danasnje transakcije na kupnja-prodaja. Hvala unaprijed! ” Možda Atlantska prodaje vlastite dionice [smiley9]

ne. prodaje ZiF.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

HDEL 1700 .

ULPL kao tečaj kuna -marka , 4444

tnpl…prodaja skroz tanka…[smiley2]

New Report

Close