jdpl – 980 milijardi !!!
ovo ti sigurno nije točno
Nemoj zezat?[smiley2] Excellu se potkrala greškica
TunaSalad:
”
wow, dobra vožnja bila za nekog u ATPL. sad ode dalje.
”
I sad reci zakaj ne bi tak bilo i s ingrom.
pa može valjda. nemam dovoljno iskustva, ali to za sad doživljavam kao trenutne oscilacije dionice. na srednje staze (koji mjesec) to što se netko malo vozi gore dolje ne bi trebalo imati puno utjecaja. kažem, nisam neki iskusni igrač pa se s tim tješim.
jel to pocelo zavrsno ciscenje na ATPL?
molim dobru dusu da posta danasnje transakcije na kupnja-prodaja.
Hvala unaprijed!
jel to pocelo zavrsno ciscenje na ATPL? molim dobru dusu da posta danasnje transakcije na kupnja-prodaja. Hvala unaprijed!
Imaš[smiley11]
Što mislite, jesu li si pametni ostavili nešto love da sad dok su svi potrošili za THT piknu nešto jeftino ak će kome biti sila prodati a niko nema love za kupiti. Odustat ću od jednog paketa pa možda meni nešto uleti što će najmanje 50 % porasti do kraja godine. Ali za puni iznos, 38000 a ne nekih 25000kn koliko će me vjerojatno dopasti za taj paket.
Što mislite, jesu li si pametni ostavili nešto love da sad dok su svi potrošili za THT piknu nešto jeftino ak će kome biti sila prodati a niko nema love za kupiti. Odustat ću od jednog paketa pa možda meni nešto uleti što će najmanje 50 % porasti do kraja godine. Ali za puni iznos, 38000 a ne nekih 25000kn koliko će me vjerojatno dopasti za taj paket.
50% do kraja godine???
uz najveći optimizam, neznam što bi to bilo…daj neki tip[smiley2]
Gledam ovo danas i osobni dojam je da još uvijek fondovi dobrano drže nogu na kočnici … svaka čast ingri, ini i ponešto cros-u, ali ostalo je sve stagniralo ako ne i otišlo u -. Više ne vidim smisla u nekim dionicama koje su već odradile rast od više stotina posto u zadnjih godinu dana i od kojih se očekuje dodatni rast ove godine … za sada izgleda da burzom dominiraju jedino brodari i građevinari i tu i tamo luka(e).
Pokušavam razlučiti u što da se uzdam – tračeve, fa/ta analize, slučajni odabir ili?
Opasno me počeo zabrinjavati ovaj trend …
Pa neki specijalan događaj na nekoj dionici. recimo danas je nešto specijalno na Đuri, jučer je bilo na Tehnici, ko zna što će biti sutra. Možda će izaći u novinama da Todorić kupuje Podravku. I za što ćemo kupiti da mu podignemo cijenu. Moglo bi se desiti da sad pođe u kupovinu bilo podravke, bilo čega drugoga, sad dok ljudi nemaju novce.[smiley2]
tenkista:
”
”
50% do kraja godine???
uz najveći optimizam, neznam što bi to bilo…daj neki tip[smiley2]
Predlažem VPIK.
jel to pocelo zavrsno ciscenje na ATPL?
molim dobru dusu da posta danasnje transakcije na kupnja-prodaja.
Hvala unaprijed!
Možda Atlantska prodaje vlastite dionice [smiley9]