Sutra više nema uvaljivanja u zadnjoj minuti za HT. Kao što je bilo danas.
da .. hvala prodavatelju Miv-a u zadnjim trenutcima …
podebljao sam svoj račun na toj dionici … [smiley2][smiley2]
Sutra više nema uvaljivanja u zadnjoj minuti za HT. Kao što je bilo danas.
To i ja mislim, pogotovo na DLKV i PBZ. Sva sreća da su to takve dionice kojima to ništa ne znači pa sutra očekujem jači porast.
MIV bi mogao biti dobra kupnja s obzirom na ovaj diskont. Nego, htio sam se osvrnuti na odbjegle HSPovce. S obzirom da je to težak udar za HSP pred izbore, kome najvise koriste njihovi izgubljeni glasaci?
….
Taaaako je…
a koja je dionica u koju H*Z ovci najvise vjeruju?
🙂 🙂
hm evo da se nastavim na tebe .. Miv; ovo je predobra kupnja; od danas sigurno raste barem kao i HT … ono koji prodaju ne znaju što prodaju i što kupuju (HT) …
dionica za hadezetovce ? recimo IGH … direktno ovisi o poslovima države , ima i drugih projektantskih biroa u Hr osim njih , ali hdz je njima povjerio neke kapitalne ove godine … a i neki istaknuti hdz-eovci imaju značajne količine te dionice …
znam da je to sve veliki sukob interesa .. ali još neko vrijeme će tako funkcionirati gospodarstvo u lijepoj našoj kiflici …
Hm, nitko ne komentira ZABA-R-A? Vise nego solidno danas.
evo ja ću: 8 milja prometa uz 5,45% rasta je definitivno više nego solidno. juuupiiii ZABA!
ali najslađi: 2,3 milje prometa i 6,2% rasta … juupiii Jadroplov!!!
[smiley11]
(nije neki komentar, al si dah malo oduška)
_Mrzljak_ bingo dijelimo razmisljanje! [smiley2]
TunaSalad, JDPL se na kraju i malo korigirao, mislis li da bi sutra mogli nastaviti prema realno procijenjenih 730? Nadam se da ne dok mi ne stigne neki cash…;) Neke su tu igrice, to bolje zna gospodin sa avatarom onog pomorca iz Mucki. Mozda bi on mogao podijeliti s nama sitnim ribicama svoje viđenje kretanja cijene omiljene nam plovidbe.
Deimos i mene cudi da nitko ne komentira Zabicu. Financijasi i osiguranja bi kad tad mogla krenuti, mozda je ovo danas signal.
evo ja ću: 8 milja prometa uz 5,45% rasta je definitivno više nego solidno. juuupiiii ZABA!
ali najslađi: 2,3 milje prometa i 6,2% rasta … juupiii Jadroplov!!!
[smiley11]
(nije neki komentar, al si dah malo oduška)
Samo sam te ceko… [smiley1]
malo me stislo na poslu pa sam samo povremeno pratio. a i burzovni dan mi je bio baš za to: gledaš i uživaš.
promet oko 90 milja danas – skoro ko za izbore. no, CROBEX se nije baš nešto pretrgao: 0,16%. valjda će sutra odraditi i to što je mogao danas … mislim jače prema gore.
Neka Tuna, samo daj. Ebeš uspjeh ak se nemaš kome pohvalit. A tko te zna, ne zamjera.
Čestitke. [smiley11]