ides:
”
plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?”
Evo ti odgovor gore, grupiraju se oko 80 000.
Htio sam i ja staviti barem 10 komada, pa mi broker kaže, ajde nemoj zafrlavati, kada dođe do tebe opet češ biježati.
E šta ti je život, ne možeš više niti nalog na prodadju zadati kako te volja.
E a ja se nadao da su na 50.000. To bi bili dobri temelji za rast [smiley2]
plavi: ” ides: ” plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?” Evo ti odgovor gore, grupiraju se oko 80 000. Htio sam i ja staviti barem 10 komada, pa mi broker kaže, ajde nemoj zafrlavati, kada dođe do tebe opet češ biježati. E šta ti je život, ne možeš više niti nalog na prodadju zadati kako te volja. ” E a ja se nadao da su na 50.000. To bi bili dobri temelji za rast [smiley2]
Pusti, ovo su još bolji.
[smiley2]
CROBEX -0,37%
73 milijuna kuna prometa
Danas moje sve lijepo gore, osim PBZ-a a Crobex u minusu. Kao i uvijek, ja kontra Crobexa.
Upravo ode i PBZ![smiley1]
Moj portfelj
VART
INGR
JDPL
TNPL
ATPL
moze li bolje u ova zadnja 2 dana??
tenkista:
”
Danas moje sve lijepo gore, osim PBZ-a a Crobex u minusu. Kao i uvijek, ja kontra Crobexa.
”
Upravo ode i PBZ![smiley1]
Još smo daleko od 2k …. uf što me trne taj PBZ …