Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ides:

plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?”

Evo ti odgovor gore, grupiraju se oko 80 000.
Htio sam i ja staviti barem 10 komada, pa mi broker kaže, ajde nemoj zafrlavati, kada dođe do tebe opet češ biježati.
E šta ti je život, ne možeš više niti nalog na prodadju zadati kako te volja.

E a ja se nadao da su na 50.000. To bi bili dobri temelji za rast [smiley2]

plavi: ” ides: ” plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?” Evo ti odgovor gore, grupiraju se oko 80 000. Htio sam i ja staviti barem 10 komada, pa mi broker kaže, ajde nemoj zafrlavati, kada dođe do tebe opet češ biježati. E šta ti je život, ne možeš više niti nalog na prodadju zadati kako te volja. ” E a ja se nadao da su na 50.000. To bi bili dobri temelji za rast [smiley2]

Pusti, ovo su još bolji.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jel vas isto danas zezao mostić i ATm, mene 2 puta? Ili mi je žica precvikana?[smiley2]

Današnju situaciju bih slikovito nazvao “hrana za fondove”. [smiley2]

Danas moje sve lijepo gore, osim PBZ-a a Crobex u minusu. Kao i uvijek, ja kontra Crobexa.

CROBEX -0,37%

73 milijuna kuna prometa

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Danas moje sve lijepo gore, osim PBZ-a a Crobex u minusu. Kao i uvijek, ja kontra Crobexa.

Upravo ode i PBZ![smiley1]

Eksplozija na VART-u. 270 [smiley2]

ANASTASIA JE OTISLA!

Moj portfelj

VART
INGR
JDPL
TNPL
ATPL

moze li bolje u ova zadnja 2 dana??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

tenkista:

Upravo ode i PBZ![smiley1]

Još smo daleko od 2k …. uf što me trne taj PBZ …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Evo stanje na burzama:

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

AD Plastik

New Report

Close