Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bome Ideš u pravu si , ajde ti stavi malo , barem 10 komada.Bolje ti je deset po pedeset, nego da ti se desi kao ovo sa Tehnikom, da se ne bi urušile one vile što se grade na Srebrnjaku.[smiley1]

Imam al ne dam, nek uprava proda, tako i onako se hvale svaki dan da su otpustili toliko i toliko dionica. Trebaću za dokup još 10-ak komada za dva tjedna al sumnjam da će biti ispod 50k. Možda neće ni ispod 60k. Hebiga

plavi: ” Bome Ideš u pravu si , ajde ti stavi malo , barem 10 komada.Bolje ti je deset po pedeset, nego da ti se desi kao ovo sa Tehnikom, da se ne bi urušile one vile što se grade na Srebrnjaku.[smiley1] ” Imam al ne dam, nek uprava proda, tako i onako se hvale svaki dan da su otpustili toliko i toliko dionica. Trebaću za dokup još 10-ak komada za dva tjedna al sumnjam da će biti ispod 50k. Možda neće ni ispod 60k.

Šta se mora nije teško ( dokupljivati ).
I ja ću trebati komada nekoliko poslije HT-a , u istoj smo situaciji.
A kaže Blueman da u srijedu ide u 1. kotaciju, tada i mirovinci mogu raspaliti.

[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ides:

plavi: ” Bome Ideš u pravu si , ajde ti stavi malo , barem 10 komada.Bolje ti je deset po pedeset, nego da ti se desi kao ovo sa Tehnikom, da se ne bi urušile one vile što se grade na Srebrnjaku.[smiley1] ” Imam al ne dam, nek uprava proda, tako i onako se hvale svaki dan da su otpustili toliko i toliko dionica. Trebaću za dokup još 10-ak komada za dva tjedna al sumnjam da će biti ispod 50k. Možda neće ni ispod 60k. ”

Šta se mora nije teško ( dokupljivati ).
I ja ću trebati komada nekoliko poslije HT-a , u istoj smo situaciji.
A kaže Blueman da u srijedu ide u 1. kotaciju, tada i mirovinci mogu raspaliti.

[smiley6]

Ne bojim se ja za INGRU, sljedeću jesen je na 100.000, ne treba im nikakav split dionica. To mi je sidro portfelja ko što je nekad bila Tankerska. E što su to bila dobra vremena [smiley2]

plavi: ” ides: ” plavi: ” Bome Ideš u pravu si , ajde ti stavi malo , barem 10 komada.Bolje ti je deset po pedeset, nego da ti se desi kao ovo sa Tehnikom, da se ne bi urušile one vile što se grade na Srebrnjaku.[smiley1] ” Imam al ne dam, nek uprava proda, tako i onako se hvale svaki dan da su otpustili toliko i toliko dionica. Trebaću za dokup još 10-ak komada za dva tjedna al sumnjam da će biti ispod 50k. Možda neće ni ispod 60k. ” Šta se mora nije teško ( dokupljivati ). I ja ću trebati komada nekoliko poslije HT-a , u istoj smo situaciji. A kaže Blueman da u srijedu ide u 1. kotaciju, tada i mirovinci mogu raspaliti. [smiley6] ” Ne bojim se ja za INGRU, sljedeću jesen je na 100.000, ne treba im nikakav split dionica. To mi je sidro portfelja ko što je nekad bila Tankerska. E što su to bila dobra vremena [smiley2]

Sidro je i meni ( INGRA ) , preko 50 % portfelja.
Meggle.Na sreću.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na ULPL na kupnji imamo Družbu Pere Kvržice, pomaknuli se sa 4 150 preko 4 200.
Sad ih od 4 200 ima 172 komada.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000.
Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada.
Od 46 000 227 komada.
Kaj se čeka?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000.
Od 46 000 227 komada.
Kaj se čeka?[smiley2]

BIG BANGGG [smiley2]

plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” BIG BANGGG [smiley2]

..Tri TH-t ribice…Još se danas peca pod sitno…sutra bu već prekasno za kupnju ispod 50k…[smiley2]

lijep salung na KOEI. 296 kom po 1185 [smiley11]

two bad....milosh dead

Od 46 000 227 komada.
Kaj se čeka?[smiley2]

Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?

ides: ” plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” BIG BANGGG [smiley2] ” ..Tri TH-t ribice…Još se danas peca pod sitno…sutra bu već prekasno za kupnju ispod 50k…[smiley2]

Izgleda da su neki pomislili isto što i kolega Ideš, treba se staviti veća prodaja tako da može rasti na temeljima.
Jedini problem može biti što se prodaja grupira oko 80 000.
Mogle bi se te grupice uskoro vidjeti i u prvih 5, ako se ovak onastavi.
Inaće dva investitora prodaju oko 48 250, i spuštaju se po kunu, sad jedan sad drugi.
joj,joj, joj…
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” DA ne bi rekao Ideš da nema nove prodaje na Ingri, ima, 3 nova komada se naslagala ispod 49 000. Međutim što je sada, na kupnji se sada već preko 47 000 nasložilo 43 komada. Od 46 000 227 komada. Kaj se čeka?[smiley2] ” Plavi tko je to našalovao 100-ak komada na prodaji INGRE, ne vidi se u prvih 5. Jel vidiš možda na kojoj cijeni je to stavljeno?

Evo ti odgovor gore, grupiraju se oko 80 000.
Htio sam i ja staviti barem 10 komada, pa mi broker kaže, ajde nemoj zafrlavati, kada dođe do tebe opet češ biježati.
E šta ti je život, ne možeš više niti nalog na prodadju zadati kako te volja.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close