Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo stanje na Ingri:

Kupnja:

od 46 000 – 140 ( stočetrdeset )komada

Prodaja :

do 47 000 – 21 komad
do 50 000 – 30 komada

MOže li bolje?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Urušavanje cijele Kupske ulice + pad stanogradnje 40 % plus još 15-20 % ove godine + muzej suvremene umjetnosti = Pad cijene dionice Tehnike !!!

Šta je tu je, već bude Filipec nekaj smislil u to ne sumnjam !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Malo nam drugi brodari kaskaju za JDPL ali nista cudno,predugo je on kaskao za njima. A vec mjesec dana govorim ljudima da mi je to najdraza dionica u portfelju 🙂

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd.
Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1]

Tek sad vidim…Vlada odlučila – u IPO ide 32,5 posto dionica HT-a
sreca da nisu javili prosli tjedan inace bi se crvenili od bijesa 😉
Lijepo je to, nakanili su se osigurati zaradu svima. Sve za izbore… neka i nama raji malo mrvica. Pache- izvrsno.

tenkista, to si cuo od nekoga u kaficu ili ima na netu link?
nije li zeznuto imati dionice građevinara, uvijek postoji bojazan od nekog urušavanja a s time urušavanje cijene dionica jer ce THNK ovime ozbiljno narusiti rejting pri natjecajima za nove poslove.

na DLKV svaki dan lijepo prekrcavanje. Čini se da prodaja ipak pomalo popušta, letvica se svakim danom sve više diže gore…

tenkista, to si cuo od nekoga u kaficu ili ima na netu link?
nije li zeznuto imati dionice građevinara, uvijek postoji bojazan od nekog urušavanja a s time urušavanje cijene dionica jer ce THNK ovime ozbiljno narusiti rejting pri natjecajima za nove poslove.

U kafiću![smiley2]

U kafiću![smiley2]

/necu italic

i mislio sam s obzirom na ultrasigurnu najavu rasta doticnih dijonica:):) da bar ja nisam cuo u kaficu da treba kupovati TNSA i jos neke dionice po bitno visim cijenama nego danas 😉 Danas mogu zapjevati samo i tebe sam sit kafano 😉

Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd. Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1]

A sav materijal za gradnju će dovesti Jadroplov preko Luke Ploče

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

tenkista: ” Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd. Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1] ” A sav materijal za gradnju će dovesti Jadroplov preko Luke Ploče

radnici ce jesti ABC sireve od Belja a za desert Dorina cokolade.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Dobro izgleda i stanje na ULPL, sve bolje i bolje , moram priznati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close