Evo stanje na Ingri:
Kupnja:
od 46 000 – 140 ( stočetrdeset )komada
Prodaja :
do 47 000 – 21 komad
do 50 000 – 30 komada
MOže li bolje?[smiley2]
Urušavanje cijele Kupske ulice + pad stanogradnje 40 % plus još 15-20 % ove godine + muzej suvremene umjetnosti = Pad cijene dionice Tehnike !!!
Šta je tu je, već bude Filipec nekaj smislil u to ne sumnjam !
Malo nam drugi brodari kaskaju za JDPL ali nista cudno,predugo je on kaskao za njima. A vec mjesec dana govorim ljudima da mi je to najdraza dionica u portfelju 🙂
Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd.
Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1]
Tek sad vidim…Vlada odlučila – u IPO ide 32,5 posto dionica HT-a
sreca da nisu javili prosli tjedan inace bi se crvenili od bijesa 😉
Lijepo je to, nakanili su se osigurati zaradu svima. Sve za izbore… neka i nama raji malo mrvica. Pache- izvrsno.
tenkista, to si cuo od nekoga u kaficu ili ima na netu link?
nije li zeznuto imati dionice građevinara, uvijek postoji bojazan od nekog urušavanja a s time urušavanje cijene dionica jer ce THNK ovime ozbiljno narusiti rejting pri natjecajima za nove poslove.
na DLKV svaki dan lijepo prekrcavanje. Čini se da prodaja ipak pomalo popušta, letvica se svakim danom sve više diže gore…
tenkista, to si cuo od nekoga u kaficu ili ima na netu link?
nije li zeznuto imati dionice građevinara, uvijek postoji bojazan od nekog urušavanja a s time urušavanje cijene dionica jer ce THNK ovime ozbiljno narusiti rejting pri natjecajima za nove poslove.
U kafiću![smiley2]
U kafiću![smiley2]
/necu italic
i mislio sam s obzirom na ultrasigurnu najavu rasta doticnih dijonica:):) da bar ja nisam cuo u kaficu da treba kupovati TNSA i jos neke dionice po bitno visim cijenama nego danas 😉 Danas mogu zapjevati samo i tebe sam sit kafano 😉
Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd. Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1]
A sav materijal za gradnju će dovesti Jadroplov preko Luke Ploče
tenkista: ” Navodno da će radove na novoj ulici u Zagrebu dobiti Dlkv, osiguravat će Jdos, sredstva će ići preko PBZ, itd. Bogami, već se primjećuje na dionicama.[smiley1] ” A sav materijal za gradnju će dovesti Jadroplov preko Luke Ploče
radnici ce jesti ABC sireve od Belja a za desert Dorina cokolade.