Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ko je mislio prodavat prodao je. U ponedjeljak ako ih i bude biti ce sitno jer je prekasno. Ovo na RIVP minutu prije kraja je ja mislim bio posljednji mohikanac

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

To smo vec prosli nekoliko puta, znaci teoretski moguce je i u ponedjeljak ali ja se osobno ne bih previse pouzdao na to. Uostalom bit ce puno veci pritisak na kupnji pa ce bez problema pomesti ove prodavace u zadnji cas… a tko zna mozda i prodju bolje ako im stigne lova na vrijeme.
Sad sam se i ja sjetio da su mijenjali propise za mirovince, vjerojatno upravo zbog ove nadolazece situacije da mogu vise kupiti.
Btw. ja prvi prodajem jedan paket prvi dan (bude li zadovoljavajucih 20tak posto) a za ostale bumo vidli, s tom lovom u slucaju pada cijene ponovno ulazim u THT, fundamentalno na srednje staze se isplati zar ne. Dakle nije nemoguce ocekivati da ce ovi koji medju prvima prodaju u slucaju pada cijene ponovno ulaziti a i na njih treba racunati.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Ako se dionica proda u ponedjeljak,novac sjeda u portfelj u četvrtak,za iznoce preko 30 000 kn dosta njih radi isplatu za 24h,a ne odmah,a s obzirom da je četvrtak zadnji dan za upis i uplatu…hm

Pa tako si i ja nekako mislim.

No respect

Cestitke dionicarima Atlantske

Hvala.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Hvala!
Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu.
Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Conan O’B:

Hvala!
Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu.
Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2]

Najjači avatar ikad. [smiley2]

No respect

Kada će se konačno moći čestitati dioničarima PBZ-a? Napose onima koji su kupovali po1980 kn?

Kada će se konačno moći čestitati dioničarima PBZ-a? Napose onima koji su kupovali po1980 kn?

—Mogu ti ja odmah čestitati ako hoćeš.

krpa: ” Conan O’B: ” Cestitke dionicarima Atlantske ” Hvala! Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu. Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2] ”
Najjači avatar ikad. [smiley2]

[smiley2][smiley2]

Ali nedovoljno jak za Vjeku[smiley10]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Živo me zanima u kojem pravcu ćemo ići danas … oće li se nastavit zadnji trzaji rasprodaje ili ćemo krenuti prema +-u.

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Netko je u prvih 10-tak minuta gadno iskrcao tehniku… ronimo li to jos dublje…

Pretpostavka je majka svih zaj***

Opet taj JDPL.
FAla vise svim bogovima., camio i cami o u njemu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close