Ko je mislio prodavat prodao je. U ponedjeljak ako ih i bude biti ce sitno jer je prekasno. Ovo na RIVP minutu prije kraja je ja mislim bio posljednji mohikanac
To smo vec prosli nekoliko puta, znaci teoretski moguce je i u ponedjeljak ali ja se osobno ne bih previse pouzdao na to. Uostalom bit ce puno veci pritisak na kupnji pa ce bez problema pomesti ove prodavace u zadnji cas… a tko zna mozda i prodju bolje ako im stigne lova na vrijeme.
Sad sam se i ja sjetio da su mijenjali propise za mirovince, vjerojatno upravo zbog ove nadolazece situacije da mogu vise kupiti.
Btw. ja prvi prodajem jedan paket prvi dan (bude li zadovoljavajucih 20tak posto) a za ostale bumo vidli, s tom lovom u slucaju pada cijene ponovno ulazim u THT, fundamentalno na srednje staze se isplati zar ne. Dakle nije nemoguce ocekivati da ce ovi koji medju prvima prodaju u slucaju pada cijene ponovno ulaziti a i na njih treba racunati.
Ako se dionica proda u ponedjeljak,novac sjeda u portfelj u četvrtak,za iznoce preko 30 000 kn dosta njih radi isplatu za 24h,a ne odmah,a s obzirom da je četvrtak zadnji dan za upis i uplatu…hm
Pa tako si i ja nekako mislim.
Cestitke dionicarima Atlantske
Hvala.
Hvala!
Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu.
Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2]
Conan O’B:
”
”
Hvala!
Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu.
Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2]
Najjači avatar ikad. [smiley2]
Kada će se konačno moći čestitati dioničarima PBZ-a? Napose onima koji su kupovali po1980 kn?
—Mogu ti ja odmah čestitati ako hoćeš.
krpa: ” Conan O’B: ” Cestitke dionicarima Atlantske ” Hvala! Maloprije stigoh s puta. Nisam pratio burzu. Kakva dobrodošlica od ATPL[smiley2][smiley2] ”
Najjači avatar ikad. [smiley2]
[smiley2][smiley2]
Ali nedovoljno jak za Vjeku[smiley10]
Živo me zanima u kojem pravcu ćemo ići danas … oće li se nastavit zadnji trzaji rasprodaje ili ćemo krenuti prema +-u.
Netko je u prvih 10-tak minuta gadno iskrcao tehniku… ronimo li to jos dublje…