Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Cestitke dionicarima Atlantske
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
evo oviem putem zahvaljujem osobi koja jre prodala iepkk..mislim da ih je bilo više….i tako mi umanjila ukupno novaca za podizanje lombarda…
sad si se sjetio to prodat..
SLK,
I jesmo sad riješiti prodavače zbog IPO-a?
Ne bih rekao
asd,
Milijardu i 600 milijuna. Trecina IPO-a. To ce biti dosta za prvi val; ako smiju toliko potrositi. Koliki je maksimalni postotak koji smije ici u istu dionicu? 5% imovine?
10% po novom pravilniku i OIF i DMF,prije je bilo 5%,ali blue chip 10%..
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Konacno pricate o pravim stvarima, izvrsno. Jako je bitno kako ce proteci prvi dan, sumnjam da ce vise od 10% prodati ili uspjeti prodati prvi dan. Navecer ce se pricati malo na dnevniku pa ce sutradan ljudi biti pametniji sto im je raditi. A tko mislite da ce kupovati na londonskoj?
Sutradan je subota, pa onda nedjelja, a ponedjeljak je neradan. Tako da stignu puno razmisljati. [smiley1]
Na LSE ce isto kupovati nasi.
SLK,
Alien:
”
SLK:
”
I jesmo sad riješiti prodavače zbog IPO-a?
”
Ne bih rekao
”
Ne?
Mislim da ce ih u ponedjeljak biti jos. Ne bi me cudilo da do zadnjeg trena bude takvih koji ce se iskrcati da bi uboli HT
SLK: ” Alien: ” SLK: ” I jesmo sad riješiti prodavače zbog IPO-a? ” Ne bih rekao ” Ne? ” Mislim da ce ih u ponedjeljak biti jos. Ne bi me cudilo da do zadnjeg trena bude takvih koji ce se iskrcati da bi uboli HT
Ako se dionica proda u ponedjeljak,novac sjeda u portfelj u četvrtak,za iznoce preko 30 000 kn dosta njih radi isplatu za 24h,a ne odmah,a s obzirom da je četvrtak zadnji dan za upis i uplatu…hm
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)