Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam cuo da poslovanje firmi moze imat neki utjecaj na cijenu dionice.

ma kako? pa u FI se vidi samo prošlost. a većina nas ovdje gleda samo budućnost [smiley1]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

deimos:

Ja sam cuo da poslovanje firmi moze imat neki utjecaj na cijenu dionice. ”

ma kako? pa u FI se vidi samo prošlost. a većina nas ovdje gleda samo budućnost [smiley1]

A neznam, budam potrazio link na internetu… I meni je bilo cudno, iskreno. [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

deimos: ” Ja sam cuo da poslovanje firmi moze imat neki utjecaj na cijenu dionice. ” ma kako? pa u FI se vidi samo prošlost. a većina nas ovdje gleda samo budućnost [smiley1]

ma to je samo show za drhtave ručice…[smiley1]

eh, da … iskustvo je poučilo da ima dosta onih koji tu prošlost vide prije nas obični smrtnika. stoga … ne preostaje nam drugo nego lupati unaprijed. pa kom se posreći [smiley7]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Jel’ vi hoćete reći da ja bez veze proučavam satima izvješće DDJH? [smiley2][smiley1]

I love the Smell of Profits in the Morning

onako, off-topic, nešto se i JDPL komeša danas. ima i kupnje i prodaje. baš bih volio znati jel se što preljeva iz ATPL ili obratno.

Bome dobro se tuče danas na JDPL!

I love the Smell of Profits in the Morning

Tocno se vidi da se netko na JDPL postavlja na kupnju sa 600-tinjak komada i onda ga netko poklopi.
Lijepo izgleda ali cijena ne mrda znacajnije. Mozda netko vidio FI? [smiley2]

Ajmo logicno par misljenja molim sta bi moglo biti kad nahrupe THTjovci na prodaji? S obzirom da ce realna cijena dionice doista biti veca 20tak posto, trebala bi rasti cijena, mozda ne skokovito kako vecina prizeljkuje ali fondovi ce vjerojatno biti misljenja da je nekih 350 ili malo vise isplatljiva cijena za ulaz.. i sto onda?
Recimo da apsorbiraju citavu prodaju nakon toga bi mogao uslijediti novi rast a sto sa lovom ovih koji su prodali? Ulazit ce u one dionice koje tada jos budu jeftine, osim ako fondovi stvarno nemaju brdo para da nabildaju cijene svih dionica 10-15% i apsorbiraju pritisak na prodaji thta.

A sta ako nemaju? Ili ako ne zele? Nova k…..a? Mozda, doduse kratkorocna u kojoj ce trebati biti celicnih zivaca. Mozda da jos netko podijeli misljenje?

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Dok ja ovdje pisem eseje JDPL mi skoci, pa ti onda gubi vrijeme na forumu 😉

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Bome dobro se tuče danas na JDPL!

ah, vratio sam se sa ručka dobre volje, pa reko da ruknem malo [smiley2]

ah, vratio sam se sa ručka dobre volje, pa reko da ruknem malo [smiley2]

Koga, tj. “koju”? [smiley1]

No respect

New Report

Close