Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto, Crobex liznuo crveno.

????? kaj smo bili u minusu

sad smo u plusu smo 0,50%

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

crobex trenutno na +0,5%
bavio sam se mislju da prodam u ovom trenutku dok o tome govorimo zbog zadnjih trzaja ht korekcije ali kad malo bolje promislim, ako i padne, znaci da moram opet kupiti oko 3.45 danas jer u ponedjeljak vjerojatno necu stici jer je za ocekivati da od 10.00 sve raste

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

još dva tjedna do HT-love,puno,moglo bi još se sklizati 10%

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

još dva tjedna do HT-love,puno,moglo bi još se sklizati 10%

Ovisi kakav je saldo fondovima… S kolko su love ostali. Sad ce ljepo grickat po diskontu, pa poslje uvaljivat skupo kad dodje lova od HT-a [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

amapsolutno, od ponedjeljka moze samo rasti. uostalom tko misli drukcije nek sad rasproda po bidu, puno je povoljnije nego pocetkom tjedna. ja drzim, u stanju sam pregrmiti neke manje oscilacije jer kad zanemarimo suvisne informacije ceka nas samo rast.

Ja sam full u dionicama tako da mi svejedvejedno,da bar fondovi odma krenu,ipak je ljepše zelenilo[smiley2]

Zadnji izvještaj sa CROS-a . K/P 118/36 u prvih pet 23/22 , a peta prodaja je na 18900.

in, fondovima je problem stvarao jedino pritisak ljudi na povlacenju love zbog kupnje tht-a zakljucno s danas ili u ponedjeljak, ja sam jedan od takvih, a jucer sam odlaskom u PBZ vidio da jos ljudi u redu ceka za povlacenje love iz PBZ Equitya. Mislim da sad sav ekstra kes krece u fundamenlatno opravdane dionice a takvih koliko ja vidim ima bar desetak.

Lijepo se kupi na JDPL ali Hypo ima jos municije

530,00 400 13:41:07
530,00 60 13:40:55
530,00 540 13:40:15
530,00 500 13:39:24
530,00 40 13:39:24
529,99 200 13:39:24

Prvi tjedan ce iz HT-a vjerovatno izletit dosta ljudi, mogo bi tjedni promet biti preko 500 mil kn po mojoj procjeni. E tu ce nastat tarapana, ne bih se usudio prognozirat sto ce biti u tom ludilu…

Ne zaboravmo da i 3q rezultati dolaze uskoro. Ja sam cuo da poslovanje firmi moze imat neki utjecaj na cijenu dionice. Doduse rijetko, ali zna se desiit. Sve u svemu, bit ce uzbudljiv tjedan/mjesec.

in, fondovima je problem stvarao jedino pritisak ljudi na povlacenju love zbog kupnje tht-a zakljucno s danas ili u ponedjeljak, ja sam jedan od takvih, a jucer sam odlaskom u PBZ vidio da jos ljudi u redu ceka za povlacenje love iz PBZ Equitya. Mislim da sad sav ekstra kes krece u fundamenlatno opravdane dionice a takvih koliko ja vidim ima bar desetak.

Nekako su ti fondovi sramežljivi,trebali bi se više isprsit

New Report

Close