crobex trenutno na +0,5%
bavio sam se mislju da prodam u ovom trenutku dok o tome govorimo zbog zadnjih trzaja ht korekcije ali kad malo bolje promislim, ako i padne, znaci da moram opet kupiti oko 3.45 danas jer u ponedjeljak vjerojatno necu stici jer je za ocekivati da od 10.00 sve raste
još dva tjedna do HT-love,puno,moglo bi još se sklizati 10%
Ovisi kakav je saldo fondovima… S kolko su love ostali. Sad ce ljepo grickat po diskontu, pa poslje uvaljivat skupo kad dodje lova od HT-a [smiley2]
amapsolutno, od ponedjeljka moze samo rasti. uostalom tko misli drukcije nek sad rasproda po bidu, puno je povoljnije nego pocetkom tjedna. ja drzim, u stanju sam pregrmiti neke manje oscilacije jer kad zanemarimo suvisne informacije ceka nas samo rast.
Ja sam full u dionicama tako da mi svejedvejedno,da bar fondovi odma krenu,ipak je ljepše zelenilo[smiley2]
in, fondovima je problem stvarao jedino pritisak ljudi na povlacenju love zbog kupnje tht-a zakljucno s danas ili u ponedjeljak, ja sam jedan od takvih, a jucer sam odlaskom u PBZ vidio da jos ljudi u redu ceka za povlacenje love iz PBZ Equitya. Mislim da sad sav ekstra kes krece u fundamenlatno opravdane dionice a takvih koliko ja vidim ima bar desetak.
Lijepo se kupi na JDPL ali Hypo ima jos municije
530,00 400 13:41:07
530,00 60 13:40:55
530,00 540 13:40:15
530,00 500 13:39:24
530,00 40 13:39:24
529,99 200 13:39:24
Prvi tjedan ce iz HT-a vjerovatno izletit dosta ljudi, mogo bi tjedni promet biti preko 500 mil kn po mojoj procjeni. E tu ce nastat tarapana, ne bih se usudio prognozirat sto ce biti u tom ludilu…
Ne zaboravmo da i 3q rezultati dolaze uskoro. Ja sam cuo da poslovanje firmi moze imat neki utjecaj na cijenu dionice. Doduse rijetko, ali zna se desiit. Sve u svemu, bit ce uzbudljiv tjedan/mjesec.
in, fondovima je problem stvarao jedino pritisak ljudi na povlacenju love zbog kupnje tht-a zakljucno s danas ili u ponedjeljak, ja sam jedan od takvih, a jucer sam odlaskom u PBZ vidio da jos ljudi u redu ceka za povlacenje love iz PBZ Equitya. Mislim da sad sav ekstra kes krece u fundamenlatno opravdane dionice a takvih koliko ja vidim ima bar desetak.
Nekako su ti fondovi sramežljivi,trebali bi se više isprsit