Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moglo bi do kraja dana ponegdje biti zadnjih istovara poradi T-HT.

No respect

19 crvenih , 31 zelena uz 23,18 mil kn i +0,44 % . Nadam se da će do kraja dana zeleni kadar potući crvene.

U međuvremenu su se crveni kmeri namnožili uz 52,8 mil kn i +0,34 %. Da nema ATPL sa 16,8 mil kn prometa bilo bi jadno.

super24:

htio sam te pitati o arenturistu, u kakvom su odnosu arenaturist dd i oni doo-ovi vile, hoteli i to.. mislim

E pa to nezna ni On sam gore. Gotovo sve te registracije su mijenjane u sudskom registru, pa nekoliko njih i u srpnju, tako da ni ja više neznam što je točno prebačeno i kako. A još neki od njih međusobno imaju ugovore o najmu, a do kojih se nemože doći. Možeš otići na https://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/SudregController i pod naziv upiši Arenaturist, pa gledaj kako je trenutno u sudskom registru. Da ponovim, gotovo svi upisi su mijenjani u zadnje vrijeme, dijelom je to normalno, dijelom nemam pojma.

ma taj reg. je za k.. nista tamo ne pise, tamo uvijek prvo idem ali nije bas koristan.. trebao bi ic na trgovacki sud valjda u puli i tamo kopati par dana da mi ista bude imalo jasnije..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

A u međuvremenu na Ingri od 46 000 kupnje ima 150 komada ( ca. 7 milja kuna ).
Novih 30 komada ispred one 100-tke.

Koji je PBZ, a koji ESB , pitanje je sada..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ljudi jel zna netko kaj ce biti sa ‘mojom’ RIBA-om?
kao poslovanje super i to a slabo ide. jel se onaj radaković ne da van ili bude ipak morao?

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

A i ULPL raste, još samo tjedan i pol , tko kupi ima pravo sudjelovati u dokapitalizaciji po 400 kuna..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čini se kako će danas na svoje doći majstori koji izvlače za T-HT a imali su dobre živce čekati do zadnjeg. Isplatilo im se čekati, izlaze sa većim plusom ili manjim minusom od brzopletih.

No respect

Čini se kako će danas na svoje doći majstori koji izvlače za T-HT a imali su dobre živce čekati do zadnjeg. Isplatilo im se čekati, izlaze sa većim plusom ili manjim minusom od brzopletih.

?
[smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja sam prodao prošli tj baš zbog bojazni da će ovaj tjedan padati[smiley7]

you think your special you do, i can see it in your eyes

A tko ima najajace zivce, nece dat po bid-u, nego ce se stavit na ask, pa ga mozda pokupi na zatvaranju. The question is: do you feel lucky? Well, punk? [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

SLK:

Ja sam prodao prošli tj baš zbog bojazni da će ovaj tjedan padati[smiley7]

Onda je trebalo kupit u ponedjeljak/utorak i prodat u srijedu…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Eto, Crobex liznuo crveno.

No respect

New Report

Close