Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je tako kad imas mnogo vremena i jedan nick..

htio sam te pitati o arenturistu, u kakvom su odnosu arenaturist dd i oni doo-ovi vile, hoteli i to.. mislim

tko drzi sta od nekretnina, tko upravlja i tko otkud ubire lovu (ak znas, ukratko)? pitam jer mi se cinis kao prilicno kredibilan. mislim skinuo sam ja i onu reviziju i krenuo citati ali ako bi mi mogao ustediti truda malo, ono je stvarno tesko i nerazumljivo stivo.. kupio sam nesto na blef jer ide ponuda i novce ne mogu izgubit..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Evo jedan komentar netrgovanja – slučajno nisam pročitao NN, i baš sad je objavljena dokapitalizacija LKPC. Da čovjek zaplače od nesretne slučajnosti. A čekam ovo već godinu dana

u viru ces takav rast cekati do 12 mj mozda i prije[smiley1]

OBAMA................SPASITELJ

Svima koji skidaju SDA stanja, evo, stanje od 20.09. je gore, ali datum još uvijek stoji 19.09. Ako se nekome da nek prati sutra prije/poslije podne dali se taj datum sam promijeni u podne ili u neko kasnije vrijeme, enigma je o čemu se radi. Može li im netko poslati email?
Inače bili su vrlo ažurni u pisanju po forumu zbog inata, što sad nitko ne čita? Ako čita, već 3 dana imate problem s datumom za top10 stanja… (a možda i za druge stvari)

Danas na Otvorenom Šuki,Čačić i Jura o porezu na kapitalnu dobit pa koga zanima nek pogleda

SAM PROTIV SVIH

budd:

Evo jedan komentar netrgovanja – slučajno nisam pročitao NN, i baš sad je objavljena dokapitalizacija LKPC. Da čovjek zaplače od nesretne slučajnosti. A čekam ovo već godinu dana

u viru ces takav rast cekati do 12 mj mozda i prije[smiley1]

Daj malo obrazloži na kojim pretpostavkama se zasniva rast vira? Priznajem da sam slučajno u njega uletio jer mi je pobjegla PBZ, a na kraju me doista “slatko” počastio rastom, ali nakon rasta od više od 100% više nisam vidio potencijala. Prema trenutnom stanju šećerana u EU ne vidim razloge za rast, ali ponavljam da baš tu i nisam “doma”, pa zato molim pojašnjenje.

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Samo mi molim te nemoj dati odgovor tipa kolege caymana006 da si pročitam temu od početka … hvala.

Svima koji skidaju SDA stanja, evo, stanje od 20.09. je gore, ali datum još uvijek stoji 19.09. Ako se nekome da nek prati sutra prije/poslije podne dali se taj datum sam promijeni u podne ili u neko kasnije vrijeme, enigma je o čemu se radi. Može li im netko poslati email? Inače bili su vrlo ažurni u pisanju po forumu zbog inata, što sad nitko ne čita? Ako čita, već 3 dana imate problem s datumom za top10 stanja… (a možda i za druge stvari)

Pa nema , sve je u redu, ne vidim problem?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas će biti interesantan dan imam osjećaj, moglo bi se još ponešto uhvatiti po dobrim cijenamam, jer sigurno ima onih koji čekaju zadnji trenutak za T-HT.

Pa nema , sve je u redu, ne vidim problem?

?? Kako ne vidiš problem, ako u zaglavlju stoji “Važeći podaci za uredovni dan 19.09.2007.” a podaci su za 20.09.???

Dobro je nešto krenula Atlantska plovidba:

Zadnja cijena 2.690 kn (+2,99%)
Promet: 334.000 kn

Ponude na kupnju: 6.192 komada
Ponude na prodaju: 1.078 komada

htio sam te pitati o arenturistu, u kakvom su odnosu arenaturist dd i oni doo-ovi vile, hoteli i to.. mislim

E pa to nezna ni On sam gore. Gotovo sve te registracije su mijenjane u sudskom registru, pa nekoliko njih i u srpnju, tako da ni ja više neznam što je točno prebačeno i kako. A još neki od njih međusobno imaju ugovore o najmu, a do kojih se nemože doći. Možeš otići na https://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/SudregController i pod naziv upiši Arenaturist, pa gledaj kako je trenutno u sudskom registru. Da ponovim, gotovo svi upisi su mijenjani u zadnje vrijeme, dijelom je to normalno, dijelom nemam pojma.

Strawinsky-covjek s dobrim vjestima a kako je BDI[smiley2],zeleno ili………………………………….

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close