to je tako kad imas mnogo vremena i jedan nick..
htio sam te pitati o arenturistu, u kakvom su odnosu arenaturist dd i oni doo-ovi vile, hoteli i to.. mislim
tko drzi sta od nekretnina, tko upravlja i tko otkud ubire lovu (ak znas, ukratko)? pitam jer mi se cinis kao prilicno kredibilan. mislim skinuo sam ja i onu reviziju i krenuo citati ali ako bi mi mogao ustediti truda malo, ono je stvarno tesko i nerazumljivo stivo.. kupio sam nesto na blef jer ide ponuda i novce ne mogu izgubit..
Evo jedan komentar netrgovanja – slučajno nisam pročitao NN, i baš sad je objavljena dokapitalizacija LKPC. Da čovjek zaplače od nesretne slučajnosti. A čekam ovo već godinu dana
u viru ces takav rast cekati do 12 mj mozda i prije[smiley1]
Svima koji skidaju SDA stanja, evo, stanje od 20.09. je gore, ali datum još uvijek stoji 19.09. Ako se nekome da nek prati sutra prije/poslije podne dali se taj datum sam promijeni u podne ili u neko kasnije vrijeme, enigma je o čemu se radi. Može li im netko poslati email?
Inače bili su vrlo ažurni u pisanju po forumu zbog inata, što sad nitko ne čita? Ako čita, već 3 dana imate problem s datumom za top10 stanja… (a možda i za druge stvari)
Danas na Otvorenom Šuki,Čačić i Jura o porezu na kapitalnu dobit pa koga zanima nek pogleda
budd:
”
Evo jedan komentar netrgovanja – slučajno nisam pročitao NN, i baš sad je objavljena dokapitalizacija LKPC. Da čovjek zaplače od nesretne slučajnosti. A čekam ovo već godinu dana
”
u viru ces takav rast cekati do 12 mj mozda i prije[smiley1]
Daj malo obrazloži na kojim pretpostavkama se zasniva rast vira? Priznajem da sam slučajno u njega uletio jer mi je pobjegla PBZ, a na kraju me doista “slatko” počastio rastom, ali nakon rasta od više od 100% više nisam vidio potencijala. Prema trenutnom stanju šećerana u EU ne vidim razloge za rast, ali ponavljam da baš tu i nisam “doma”, pa zato molim pojašnjenje.
Samo mi molim te nemoj dati odgovor tipa kolege caymana006 da si pročitam temu od početka … hvala.
Svima koji skidaju SDA stanja, evo, stanje od 20.09. je gore, ali datum još uvijek stoji 19.09. Ako se nekome da nek prati sutra prije/poslije podne dali se taj datum sam promijeni u podne ili u neko kasnije vrijeme, enigma je o čemu se radi. Može li im netko poslati email? Inače bili su vrlo ažurni u pisanju po forumu zbog inata, što sad nitko ne čita? Ako čita, već 3 dana imate problem s datumom za top10 stanja… (a možda i za druge stvari)
Pa nema , sve je u redu, ne vidim problem?
Danas će biti interesantan dan imam osjećaj, moglo bi se još ponešto uhvatiti po dobrim cijenamam, jer sigurno ima onih koji čekaju zadnji trenutak za T-HT.
Pa nema , sve je u redu, ne vidim problem?
?? Kako ne vidiš problem, ako u zaglavlju stoji “Važeći podaci za uredovni dan 19.09.2007.” a podaci su za 20.09.???
Dobro je nešto krenula Atlantska plovidba:
Zadnja cijena 2.690 kn (+2,99%)
Promet: 334.000 kn
Ponude na kupnju: 6.192 komada
Ponude na prodaju: 1.078 komada
htio sam te pitati o arenturistu, u kakvom su odnosu arenaturist dd i oni doo-ovi vile, hoteli i to.. mislim
E pa to nezna ni On sam gore. Gotovo sve te registracije su mijenjane u sudskom registru, pa nekoliko njih i u srpnju, tako da ni ja više neznam što je točno prebačeno i kako. A još neki od njih međusobno imaju ugovore o najmu, a do kojih se nemože doći. Možeš otići na https://sudreg.pravosudje.hr/SUDREG3/SudregController i pod naziv upiši Arenaturist, pa gledaj kako je trenutno u sudskom registru. Da ponovim, gotovo svi upisi su mijenjani u zadnje vrijeme, dijelom je to normalno, dijelom nemam pojma.