Danas su kupci na KOEI uspjeli kupiti samo 695 kom za 807 000 kn i time je KOEI na 26v mjestu po prometu . Očito će kupci morati malo više platiti za veće količine.
u dilemi sam ne mogu se odlucit sta kupiti sad dlkv ili viro,jel moze koje misljenje
VIRO
Danas su kupci na KOEI uspjeli kupiti samo 695 kom za 807 000 kn i time je KOEI na 26v mjestu po prometu . Očito će kupci morati malo više platiti za veće količine.
Čini mi se da je slična situacija i sa LRH, tek su na 37. mjestu po prometu, a to baš i nije uobičajeno za ovu dionicu. Ne vjerujem da će više ići ispod 6k
Jel to krece tobogan na LKPC?
zoom-zoom-zoom
Belje sa 295 na 275 kn…., jedna od rijetkih u minusu danas.
Jedino što je dobar volumen…1.mil.[smiley3]
Belje sa 295 na 275 kn…., jedna od rijetkih u minusu danas.
Jedino što je dobar volumen…1.mil.[smiley3]
Netko se lijepo istovario po bidu
deimos:
”
”
zoom-zoom-zoom
Ajmo sad hvataci nozeva… Nemojte da bude ovaj put drukcije [smiley1]
asdfgh123:
”
deimos:
”
”
zoom-zoom-zoom
”
Ajmo sad hvataci nozeva… Nemojte da bude ovaj put drukcije [smiley1]
Moglo se lijepih milijun kn zaraditi danas na LKPC. Samo da se skoknulo na nn.hr. Sjedim i plačem
tenkista:
”
Cror mi skočio 18%, Hpdg 15% i još nek netko lupi po bidu( znači ne treba ni po asku) Mbtn on mi ode 25%.
Može li bolje, kolega plavi?[smiley2]
”
Zaboravio si napomenuti koliko si sad nakon tih skokova sa spomenutim dionicama u minusu. Posebice sa CROR [smiley1]
Eto i MBTN-a, kako sam i pretpostavljao. Kolega , sa HPDG sam u minusu 5% , sa MBTN u plusu 30 %.
Sa Crorom trenutno lijepi minusić od 60%. Ali uskoro to ide gore sve.
[smiley1]
Izašla stanja prvih deset za jučer ako koga zanima. Zasad još uvijek dobio samo jedan branjenik kod Đure.
Hypo ne prodaje DLKV.