Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo jedan komentar netrgovanja – slučajno nisam pročitao NN, i baš sad je objavljena dokapitalizacija LKPC. Da čovjek zaplače od nesretne slučajnosti. A čekam ovo već godinu dana

A čuj, tako je to. Meni se to desilo xxx puta. I svaki put sam plakao.

Vidi optimizam, cak se i pliva odljepila od 820 [smiley1].

btw, a sto vi ljudi placete zbog burze? Nedaj boze veceg zla u zivotu nego popusit nesto love. Ja bi to odmah potpisao.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ako se nevaram u petak i ponedjeljak su zadnji dani iskrcavanja iz dionica tj. sakupljanje CASH-a za T-HT
očekujem pad pojedinih dionica
a vi dragi moji investitori/forumaši, dali očekujete isto pad cijene ili …?

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Vidi optimizam, cak se i pliva odljepila od 820 [smiley1]. btw, a sto vi ljudi placete zbog burze? Nedaj boze veceg zla u zivotu nego popusit nesto love. Ja bi to odmah potpisao.

Odavno sam rekao da je najpotrebnije zdravlje i pamet,a novce ćemo sami stvoriti…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ako se nevaram u petak i ponedjeljak su zadnji dani iskrcavanja iz dionica tj. sakupljanje CASH-a za T-HT
očekujem pad pojedinih dionica
a vi dragi moji investitori/forumaši, dali očekujete isto pad cijene ili …?

U ponedjeljak je prekasno zbog T+3 , a ja očekujem rast pojedinih dionica.

Cror mi skočio 18%, Hpdg 15% i još nek netko lupi po bidu( znači ne treba ni po asku) Mbtn on mi ode 25%.
Može li bolje, kolega plavi?[smiley2]

Današnje stanje i nije nešto i govori to da će trebat više snage da se neke cijene vrate vrijednostima koje su imale prije par mjeseci, očekujući završetak sutrašnjeg dana, bilježim se s štovanjem.

huh lijepo je napokon gledat ovo zelenilo

E SLK SLK…[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

već drugi dan uzastopce plus, sutra smo znači u minusu[smiley7]

Cror mi skočio 18%, Hpdg 15% i još nek netko lupi po bidu( znači ne treba ni po asku) Mbtn on mi ode 25%.
Može li bolje, kolega plavi?[smiley2]

Zaboravio si napomenuti koliko si sad nakon tih skokova sa spomenutim dionicama u minusu. Posebice sa CROR [smiley1]

u dilemi sam ne mogu se odlucit sta kupiti sad dlkv ili viro,jel moze koje misljenje

New Report

Close