Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko se osjeca najmocnijim u Hrvatskoj? Fond manageri – samo su oni u stanju dovesti ljude iz depresije u euforiju u manje od 24 sata[smiley1]

I obrnuto…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

mislim da od petka fondovi nastupaju…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

mislim da od petka fondovi nastupaju…

Fondovi su napravili dobre prinose i nemaju razloga “nastupati”. Sad su malo “nastupali” jer su ljudi izvukli jako puno keša. Bolje za nas da bude stagnacija do 01.01. pa u novu bitku i još uz to ako budu FI bolji…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

slazem se – dosta mi je ove manicne depresije… neka konacno FA zavlada. Treba ulagati u znanje[smiley2]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

svi sve znaju nakon bitke……………
al kako netko veliki drma ovim trzistem ,samo okrene palac dolje – gore……

mene su zaista iznenadile sve te silne ne-crvene strelice…….mislio sam da ce ovo biti jos jedan crveni dan

Diemos,ajd mi odg na temelju cega si zakljucio da ce dno biti 4580?? po svemu do sad videnom to izgleda vrlo dobra procjena……..

zahvaljujem,
lp

sorry beastyboyy, ja sam htio reci kako sam poprilicno dobro pogodio sto sam u prosli ponedjeljak djelovao. gospodo samo mirovisnki fondovi raspolazu sa dvadesetak milijardi kuna.

Sto uloženih kuna naraslo na 5060

http://www.slobodnadalmacija.hr/20070919/novosti03.asp

Šteta, trebalo je još više roknut……………da može VIŠE narast![smiley13]

Evo tocno podatka ma obvezne miroviske fodove

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,9,19,mirovinski_fondovi,90854.jl

Diemos,ajd mi odg na temelju cega si zakljucio da ce dno biti 4580?? po svemu do sad videnom to izgleda vrlo dobra procjena……..

zahvaljujem,
lp

Sad bi ti ja moga sra*i i pricat svasta, ali imao sam srece [smiley1]. Igrao sam se u excelu i usporedjivao IPO ine, bila je ista situacija. PON i UTO kulminacija pada (prvi 2 dana upisa), srijeda zelenilo. Racun me vukao na raspon 4500-4600 jer to je cca 10% od ATH. Posto ljudi ocekuju da se cijene vrate na tu razinu ili prebaci (ipak su lupali lovu pri tim razina), taj postotak predstavlja vec solidnu zaradu za koju se isplati kupovat (potrazit alternativne izvore financiranja, cak ti se i kredit isplati), a sa druge strane pri vecem padu se ne isplati prodavat radi HT-a.

Bottom line: vise srece nego pameti [smiley1].

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Danas otvaranje odmah u zelenom i to +0,98%. nije loše

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

Cror u blokadi +18,08%. Samo se vi zezajte. Ide on poslije HT-a na stare visine.

New Report

Close