da, ovako izgleda burza kad su tu i fondovi uključeni u trgovanje sa punim kapacitetom ..
čini se da su fondovi izračunali da možda neće baš ostati puno za njih u THT-u .. pa su rezerviranu lovu za to krenuli potrošiti na burzi ..
da, ovako izgleda burza kad su tu i fondovi uključeni u trgovanje sa punim kapacitetom .. čini se da su fondovi izračunali da možda neće baš ostati puno za njih u THT-u .. pa su rezerviranu lovu za to krenuli potrošiti na burzi ..
Kratko i jasno.
Slažem se.
želim vam uspješnu i plodnu jesensku berbu [smiley2]
http://investor.business.hr/indices_list.html?lang=hrv
Najjači smo u okruženju, pa i šire…
Burzovni promet – preko 128 milijuna samo dionice…., toga nije već jako, jako dugo bilo…, kako će tek izgledati 05.10….
http://investor.business.hr/indices_list.html?lang=hrv Najjači smo u okruženju, pa i šire… Burzovni promet – preko 128 milijuna samo dionice…., toga nije već jako, jako dugo bilo…, kako će tek izgledati 05.10…
Pa dodati ćemo nulu na kraju….[smiley2]
1.280.000.000,00 Pih koliki broj…
veliki se poceli vracati…iskrcavali se pred HT…sad vracaju lovu natrag…panika prosla i kupuju po nizim cijenama nego sto su je prodali prije tjedan ili dva i to je to….sad idemo samo gore!!![smiley2]
Tko se osjeca najmocnijim u Hrvatskoj?
Fond manageri – samo su oni u stanju dovesti ljude iz depresije u euforiju u manje od 24 sata[smiley1]
lovu koja je bila namjenjena za TH 4 paketa (ostalo jos za 2) prekjucer ulupao u dionice koje su mi se cinile jeftine, a sobzirom na danasnju situaciju mislim da sam povukao jako dobar potez.[smiley2]
lovu koja je bila namjenjena za TH 4 paketa (ostalo jos za 2) prekjucer ulupao u dionice koje su mi se cinile jeftine, a sobzirom na danasnju situaciju mislim da sam povukao jako dobar potez.[smiley2]
Meni ostalo nešto od kupovine u pon. i uto.[smiley9],puno nisko sam čeku radio.
Danas rano nisam ništa ulovio a kasnije je sve skočilo pa mi je “izgledalo” skupo iako sam siguran da je još debelo po dikontu.
Šta je tu je, ako ništa ne dočekam ni sutra u petak skidam sve Abacusa i sljedeči tjedan trpam u THT[smiley2]