Nije to još nikakav rast kad nema ni jedne blokade , dok smo padali svaku čas su bile blokade. Ajmo udri muški po asku.[smiley1]
Nije to još nikakav rast kad nema ni jedne blokade , dok smo padali svaku čas su bile blokade. Ajmo udri muški po asku.[smiley1]
Možeš navesti ijednu blokadu koja je bila nadolje avax?
Pa bila je danas blokada na adpl[smiley1]
tenkista:
”
”
Možeš navesti ijednu blokadu koja je bila nadolje avax?
Dobro jutro, očito nisu ovo ljeto pratio burzu. Bilo ih je koliko hoćeš.
Otkrivene nezakonite punomoći za T-HT dionice
HANFA je zaprimila 50 punomoći od jedne osobe za koje su utvrdili da nisu zakonite. To je rekordan broj punomoći koje su za sada zaprimili.
Otkrivene nezakonite punomoći za T-HT dionice HANFA je zaprimila 50 punomoći od jedne osobe za koje su utvrdili da nisu zakonite. To je rekordan broj punomoći koje su za sada zaprimili. Vaš link
Pa koliko ja znam ovdje se dosta ljudi hvalilo kako će ići u kupnju ht-a sa brdom punomoći. Npr. neki dan je jedna kolegica rekla kako nije nikakav problem skupiti 200 punomoći…
Zar je 50 najviše što možemo?
Ne mogu vjerovat…slabi smo,slabi
Očekujem eksploziju KABE i PBZ-a prije 16 sati.
Pa poslje 16h i nemoze… Mislim, moze, ali ne na burzi.
Zadnjih 2-3 mjeseca kad pogledam u stanje portfelja, padne mi mrak na oči. A danas portfelj više od +4%.
Ne mogu vjerovati kakav odbijanac.
Koje je uopće stanje Crobexa?
ucinilo mi se da sam vidio u jednom trenu 4,04%[smiley2]