Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da da .. da ne bi fondovi čekali ekipicu da se vrati nazad iz THT-a po ovim diskontnim cijenama …
evo sa par miliona sve ide na početak ..
CRBX 3,52 %

imamo dva sata fore do +4% CROBEXa[smiley7]

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Da da .. da ne bi fondovi čekali ekipicu da se vrati nazad iz THT-a po ovim diskontnim cijenama … evo sa par miliona sve ide na početak .. CRBX 3,52 %

crazy croats[smiley2][smiley2][smiley2]

kaj je stručnjaci ! ?
malo smo se svi zaletjeli sa procjenama da će se sve crveniti ovih
dana (do 24.9.07.)…….
malo smo fuLJali [smiley2]
neka,neka…
[smiley1]

ma ovo je standardne navlakusa, previse prozirno, opet cemo se crveniti

Evo jedna moja crna prognoza: pad danas kod objave prospekta za ht, pad u ponedjeljak(prvi dan prijava za ht), pad 4 radna dana prije zadnjeg dana prijava-znači crveno 13.09, 17.09, 21.09 a onda valjda više nema kud padat, ne bi trebao nitko prodavat na tim razinama što bi značilo jačanje kupnje i lagani rast
Zaključak: treba izdržati do 22.09 a onda Ronaldo ima rođendan smiley7

ovo sam napisao na temi korekcija 12.09.07.
za sad dva pogotka i to kakva
nadam se da će ostati 2/3[smiley7]

kaj je stručnjaci ! ?
malo smo se svi zaletjeli sa procjenama da će se sve crveniti ovih
dana (do 24.9.07.)…….
malo smo fuLJali [smiley2]
neka,neka…
[smiley1]

He, he, draga kolegice, odvrtite temu korekcija 7-8 dana unazad, i nadjite moju procjenu za dno crobex-a prije izlaska HT-a na burzu -> 4580. 4579 je bio ponedjeljak, 4582 je bio utorak. Tko me je slusao, u pon i uto je kupovao [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

SNBA,onaj veliki nalog na kupnji sad na 460,00.1170kom.Propao plan za jeftin dokup[smiley7]

Kako je crobex?
bodova?
%?
milja?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

CROBEX +3.29% 4 732.93

Koje igre kako bi se lova upucala na tržište, a manje paketa upisalo. Na svim horizontima se viče još malo pa nestalo. Zadnji trzaji za kupnju, ne znam zašto je to potrebno podijeliti s cijelim forumima ako je tako povoljno..

Dokupio Eig a ako me onja veliki nalog pričeka kupit ću sve nakon HT-a.
Onaj tko hoće HPDG badava mu čekati na bidu. Mjesec dana ima na asku 55 kom po 160 a onda nema ispod 175 kn. Ne misli valjda da će sad netko spustiti kad u korekciji nije.

New Report

Close