Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo malo da vidite kako je na nekim drugim burzama:

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

indeksu u svijetu još i veći…pa nije valjda došlo vrijeme da smo ..počeli ko i svijet..mislim da sad ćemo još malo vrludat ali..prživio sam….nisam pordao ni jednu dionicu..ništa mi se nije aktiviralo..

danas je lijep i sunčan dan..a na burzi zeleno…kako je lijepo biti tu

Ništa to ne valja, fuj, korekcija!!!, ide to dolje…

Keš mi ne stiže na vrijeme… [smiley5]

Također sam mišljenja da će ovo oduševljenje splasnuti do kraja dana.

Crobex [color=blue]+[/color]3,038% promet >80M

Heaven or Las Vegas

Pa kakva strka, majku mu. Sat vremena se pokusavam ulogirat na poslovni. Vidim ima se para… Jel to dan za prodat po asku pa na bid, ili lupit muski?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

to je sve stvar psiholigije…sad se sve dionice čine jakojako jeftine..a do sad su bile jako jako skupe…samo oni koji znaju i vjeruju a neda im se šprkulitat su ostali unutra i nisu prodavali ništa

deimos sumnjam da je dan za to, ovo je koliko ja vidim pamplona… iako,sutra je petak ali svejedno, skloniji sam vjerovati da je ovo definitivni kraj crvenilu bar za neko vrijeme.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

ovo je umjetno pumpanje tržišta…fondovi znaju da će skupo plačati HT, ali računaju da će investitori od njih kupovati ostale dionice po ATH cijenama…neto efekt će biti 0,kako bi jedan kolega rekao [smiley2]

Vidim da njujorker valjda pere po adrisu. A sto PODR u takvoj banani?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

u medjuvremenu zvcv krece koliko vidim

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

ja u ovoj našoj korekciji ništa nisam prodao a kupijo male količine dviju novih dionica, vidjet ću krajem godine kako ću proći.

dan je pametniji od noći

New Report

Close