Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na TOZ-u provučeno 1 700 komada na 555.
[smiley1]

sljedeća kupnja vodi u blokadu

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

gotova korekcija moram maknit ovu sličicu
kupit IPKK ili IGH????

Neznam za Vas ,ali moj portf. je upravo na oko + -0%[smiley2][smiley2],
Kad je IPKK bio na 1130 bio je i cca7% u minusu[smiley8]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

sto kupiti?
KODT IGH INGR ADPL ZVCV JDPL LVCV ATPL

bolje je pitanje sto ne kupiti?
svrbi me da prodam TNSA i kupujem ove sto uzlijecu

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Crobex 2,449% može li do 3%
promet >100M?[smiley7]

Heaven or Las Vegas

Sad bi već mogla lagana korekcijica prema 16 h, jako je raslo a rasprodaja zbog thta još traje !!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Todorićeve sve u minusu osim Belja. Znači nekaj ne štima, njegove neću. najradije bi KABU ali nje imam puno.
Eig? Atln? FMPS?

Todorićeve sve u minusu osim Belja. Znači nekaj ne štima, njegove neću. najradije bi KABU ali nje imam puno.
Eig? Atln? FMPS?

Pričekaj do petka da se nebi odbilo….
Jako je raslo zbog svjetskih i europskih burzi a kod nas ljudi još nisu rasprodali sve što imaju zbog thta……..

Sad bi već mogla lagana korekcijica prema 16 h, jako je raslo a rasprodaja zbog thta još traje !!???

Nešto je stala kupnja, sada je puno ljepše izaći iz većine dionice. Ne znam da li je netko primijetio kako paljba ide u jednom i drugom smjeru istovremeno s dva najjača foruma. Danas Đuro odmah gore, bit će da FIMIMI igrači koriste forum za rasprostranjivanje svojih dezinformacija.

Sad bi već mogla lagana korekcijica prema 16 h, jako je raslo a rasprodaja zbog thta još traje !!??? ..

luki kaj te muči ?
što ti nije jasno ? još neka korekcija korekcije od stagnacije .. hmm..
sve ide predviđenim tijekom .. vađenje love je na samom završetku i idemo na početne pozicije, barem …

luki kaj te muči ?

To kaj mi novci dolaze na račun tek u čet – pet ……………..uglavnom ![smiley1][smiley2]

prije će biti da sad ide stabilizacija na ovim nivoima, odnosno nešto niže od današnje najviše cijene

New Report

Close