mauricije: ” ententinis: ” Ne znam za Afganistan, ali pošto znam da ti pratiš Kazahstan i Tadžikistan, daj odmah vidi i za Afganistan da ja sad ne tražim. ” Kazahstan nije loše, za Tadžikistan treba malo istražiti, ali Irak mi se čini dobro tržište, kako tamo stojimo, jel se zeleni ili crveni. Znam da je jučer bilo jako crveno. ” U Iraku je dosta gadna situacija, a pošto znaš da smo mi Hrvati porijeklom od tamo, naša dva tržišta doista funkcioniraju zakonom spojenih posuda tako da očekujem da će i kod nas biti gadno.
mislim da ste pobrkali irak i iran, hrvati su (navodno) sa sjevera irana, iz plemena sarmati…
quote=Duser]
do 11h 30M prometa Crobex 1,163%[smiley7]
[/quote]
zaista, danas se pocelo zeleniti, no pricekajmo, do 16h ima jos dosta
konacno na nasem trzistu predvladava zelena boja,te se moje uzdanice ATPL i INGR drze ko raketa,danas u Vecernjem listu pisu o apsolutnoj nepopularnosti LJube Glupicevica te dodaju da je on najveci uteg u SDP[smiley1] USKORO na izborima TNT -GRUPA[smiley1]
ŠTa je bilo bilo je, ode sve gore. Šta bude bit će, kao i uvijek. Ludnica. Na Ingri preko 45 000 ima 32 komada. Bojim se da smo danas na 46 000.[smiley2]
Evo 46 000
[smiley1]
Evo strašnog odgovora u zelenoj ili plavoj boji ( kako ko voli))onima koji su ovaj tjedan navijali za down a prodavali prošli četvrtak i petak ili još gore ovaj ponedjeljak…. ne brinite se ne kupujete sad moje dionice…. ako se ne požurite kupit će te ih najranije sljedeći tjedan…….
crobex ++2, 15 , prometa do sad…..cca 46 milja [smiley2]
plavi: ” ŠTa je bilo bilo je, ode sve gore. Šta bude bit će, kao i uvijek. Ludnica. Na Ingri preko 45 000 ima 32 komada. Bojim se da smo danas na 46 000.[smiley2]” Evo 46 000 [smiley1]
heh, prva kupnja 46300….. šta bude bit će[smiley2]
…..očito neću baš stići uskočiti iz vlaka HT u voz zvan čežnja( čitaj INGRA)….[smiley2]
……no dobro ……ima se komada 2 ,zasad,….. a i izbori su tu pa tko strpljen taj i spašen…….
Evo novo stanje na INgri, za navučene i glumce u glavnim ulogama:
Kupnje preko 45 000 – 45
Kupnje preko 46 000 – 8
Prodaje do 47 000 – 25
pa dalje: 47 200 – 1
48 000 – 15
[smiley1]
……no dobro ……ima se komada 2 ,zasad,….. a i izbori su tu pa tko strpljen taj i spašen…….
Mene jedino brine po koliko ću dokupljivati nakon HT-a, izgleda da ću morati diverzificirati na drugesvoje dionice..
[smiley2]