koliko danas vidim neracionalnih i impulzivnih prodaja…akav sam i sam bio nekad..onda sam skužio da svaka kriza ima završetak..a hr još nije u krizi..pogotovo tržište kapitala..već je u ekspanziji..pa kako to da ljudi daju svoje dionice u bescejenje..
i u ovo sam siguran 100% neće svi zaradit na ht…možda samo oni najbrži ili najstrpljiviji
koliko danas vidim neracionalnih i impulzivnih prodaja…akav sam i sam bio nekad..onda sam skužio da svaka kriza ima završetak..a hr još nije u krizi..pogotovo tržište kapitala..već je u ekspanziji..pa kako to da ljudi daju svoje dionice u bescejenje.. i u ovo sam siguran 100% neće svi zaradit na ht…možda samo oni najbrži ili najstrpljiviji
jedno je sigurno…ko je sad prodavao dionice nece se vratiti po istoj cijeni…platit ce ju bar 10% vise
4.582,28 +0.07% 81.230 + 9.915 mil — ententini savarakatini…
Ha,ha, jedva si dočekao
[smiley2]
Neka,neka, nije da se žalim
ha, koji obrat na ATPL! Jel moze neko staviti dosadasnje transackije?
(nadah se potiho da to moze ispod 2.400)
Nisi jedini ja imao i nalog ispod 2400,jebiga nekad ide nekad ne.Mislim da je zadnji dan korekcije PETAK a onda zeleno[smiley2]
Na ULPL ostalo još ono što se ima do 4 000 , a to nije isrtina malo, ali su nestale one 500-tke i tisučice preko 4 000, izgleda Floričić prodao koliko je trebao, odnosno ostatak ima do 4000.
Ingra -skupljalište.
Toz -skupljalište.
[smiley2]
vedric:
”
jedno je sigurno…ko je sad prodavao dionice nece se vratiti po istoj cijeni…platit ce ju bar 10% vise
nisam prodavao ali kolega malo se varate – bit će još svega do izbora (i gore i dole).
avax10: ” s. iako je crobex trenutno u minusu, lako je moguće da do kraja dana završi u plusu ” Iako kolega ne dijelim Vaše mišljenje to bi me stvarno pozitivno iznenenadilo,[smiley2]
Eto, ipak sam bio u pravu. Jest da plus nije velik, ali je ipak + [smiley2]
Na ULPL ostalo još ono što se ima do 4 000 , a to nije isrtina malo, ali su nestale one 500-tke i tisučice preko 4 000, izgleda Floričić prodao koliko je trebao, odnosno ostatak ima do 4000.
Ingra -skupljalište.
Toz -skupljalište.
[smiley2]
Slažem se…