Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako je crobex?

bodovi i %?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Kako je crobex? bodovi i %?

-0,41% 4560,40

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Na Zabi je K/P 1239/1509 , ali u prvih pet je K/P 121/6 . Pametnom dosta.

Kako je crobex? bodovi i %?

– 0,21 % , 4569,50

topalov5: ” Vaša predviđanja, da li će danas biti probijeni resistanci na …Tehnici (300 komada na 10100 kn)?? ” …

nakon trenutnog stanja usudio bih se reći ne, netko lagano sa pola milje krenuo prema gore zadnja 10150,
ponuda 10150[smiley2]

Heaven or Las Vegas

Crobex -0.09% Promet 28.3 + 5.3(ATM) mil

No respect

Đuro će vrlo brzo na 140 do 150 kn.

neće još, ima velika količina na kupnji koja brani cijenu.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ko misli prodavat za HT prodat ce ovaj tjedan, i to vjerojatno do cetvrtka. Mislim da od ponedjeljka krece zelenilo.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ko misli prodavat za HT prodat ce ovaj tjedan, i to vjerojatno do cetvrtka. Mislim da od ponedjeljka krece zelenilo. …

i meni se tako čini ..
a ovo totalnu rasprodaju neću ni komentirati; ima dionica sa po 20-30% manjom cijenom od 3-mjesečnog prosjeka trgovanja .. čak bi to stanje okarakterizirao sa “ludilom” , a to stanje je opasno , pogotovo za ovakvo tržište gdje jedan IPO od 20% jedne firme napravi ovakve potrese … [smiley4][smiley1]

Zasto ne bi danas zavrsili u plusu? Fondovima je ultima ura za akciju. INA nece ispod 2600.

jos malo pa pocinje Pamplona:)

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Crobex -0,05, nadam se danas plusu.

ISTT,stislo je jako,k/p 413/417[smiley7]

New Report

Close