Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim nastavljamo u revijalnom tonu… Zaron. Da vidimo koliko mozemo drzat dah [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Malo me je već sram koliko sam nisko postavio naloge na kupnji[smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Malo me je već sram koliko sam nisko postavio naloge na kupnji[smiley2]

Nema vas sto kolega biti sram, mozete samo biti ponosni na sebe [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Vaša predviđanja, da li će danas biti probijeni resistanci na Ini (2000 komada na 2600 kn), Đuri (12000 komada na 200 kn), Tehnici (300 komada na 10100 kn)??

Na Đuri su se nalozi od 4500 komada već pomaknuli dole [smiley10]

Vaša predviđanja, da li će danas biti probijeni resistanci na Ini (2000 komada na 2600 kn), Đuri (12000 komada na 200 kn), Tehnici (300 komada na 10100 kn)??

Teško, fondovi su krenuli u šoping. Ima toga i na drugim dionicama – recimo ERNT 600 komada na 3200, KORF 2000 komada na 180 kn itd.

p.s. iako je crobex trenutno u minusu, lako je moguće da do kraja dana završi u plusu

Ignore: KressoM, delux

pucamo po šavovima…a ht neće jednostavno donesti toliko procenata ..kak su si neki zamislili…vidjeli su magmu…i inu..ali to se nikako ne bi smjelo uspoređivat…

očekujem prvi dan pola milijarde kuna dionica na burzi….od ht

s. iako je crobex trenutno u minusu, lako je moguće da do kraja dana završi u plusu

Iako kolega ne dijelim Vaše mišljenje to bi me stvarno pozitivno iznenenadilo,[smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Neke kolege su iznosile zaključke da je Končar zabetoniran,cementiran na 1200 kn ( prije dva mjeseca ) i to sa volumenom cc.100.mil kn.
A sad je na 1080 kn.Sigurno to nisu bili mali igrači već netko tko zna zašto ulaže tolike novce na tim nivoima.
Mislim da će ovaj tjedan sve krenuti na bolje za nas.

Na Đuri su se nalozi od 4500 komada već pomaknuli dole [smiley10]

ispravak netocnog smiley-a:
Na Đuri su se nalozi od 4500 komada već pomaknuli dole[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

na Tehnici sudeći po prometu moglo bi se lako desiti, ali isto tako očekujem pojavu novih naloga na kupnji između 9500 gdje se nalazi još 300 kom pa do sadašnjih 10100

Heaven or Las Vegas

Đuro će vrlo brzo na 140 do 150 kn.

New Report

Close